Líbí se Vám naše práce? Chcete nás podpořit? Chcete s námi soutěžit o hry? Podpořte nás na Hero Hero a získejte exkluzivní obsah!

Deskové hry: Co koupit na Vánoce 2020 – karetní hry

Někdy ty nejlepší hry (minimálně na cesty) jsou ty malé karetní. Jaké jsou v letošní nabídce?

7 divů světa (Blackfire)

7 divů světa je už klasikou. A když u takové hry vyjde nová edice, tak není pro vydavatele snadné nabídnout zájemcům něco jiného a nového. Tím hlavním je vždy nové zpracování, které tady pochází z pera zkušeného ilustrátora. Hra samotná si zachovala svoji parádní hratelnost a dynamiku, vyladila pouze několik malých drobností na deskách divů. 7 divů světa je precizní hrou pro větší počet soupeřů, která má velký potenciál zábavy pro každého, kdo chce budovat civilizaci a stačí mu k tomu karty.

Recenze: https://www.deskovehry.com/recenze-7-divu-sveta-nova-edice-stare-divy/#rating-anchor

Harry Potter Bitva o Bradavice (REXhry)

Harry Potter: Boj o Bradavice je velmi dobrou karetní hrou, která je ve své podstatě kooperativním deckbuildingem z Bradavic. Naštěstí už ta samotná spolupráce se do tohoto světa velmi dobře hodí, protože všichni hráči bojují proti smrtijedům. Hráči se na své cestě musí vyrovnat s řadou překážek a jedno u z nich je také náhoda. Ta hned na začátku partie určí, jak bude hra obtížná, což může být často zklamáním. Ale hratelnost je i tak velmi dobrá, což je samozřejmě dané také přístupností a populárním tématem. Harry Potter: Boj o Bradavice sice není hra dokonalá, ale všem fanouškům Harryho Pottera ji musíme doporučit!

Recenze: http://www.deskovehry.com/recenze-harry-potter-hogwarts-battle/

Zbodni salát (MindOK)

Zbodni salát nenabízí žádné zbytečné komplikace a jde přímo na bránu. Body, body a jen body. Sběr zeleniny má jeden jediný důvod. Jenže přesto je tahle jednoduchost tou největší zbraní, která přináší nenáročnou a excelentní zábavu. Ačkoliv zde nejsou žádné složitosti, možnosti pro hráče a výběr jejich bodovací taktiky je nepřeberné množství. Díky tomu je Zbodni salát pokaždé trochu jiným zážitkem a skvělou zábavou.

Recenze: https://www.deskovehry.com/recenze-zbodni-salat-rika-slimak-slimakovi/

Divočina (Albi)

Divočina je karetní hrou, ve které si všichni soupeři nejdříve skrývají své trumfy v ruce. A teprve postupem času vykládají sady monster na stůl, vytváří z nich stáda a podle jejich zahraného počtu využívají schopnosti. Partie je efektní, a ačkoliv je docela náhodná, tak umí pobavit. Divočina je příjemný objev ve vesmíru karetních her, které nejsou jen o klidném střádání.

Recenze: https://www.deskovehry.com/recenze-divocina-monstra-zeme-vody-i-vzduchu/#rating-anchor

Ostatní díly Vánoční poradny 2020

Prozkoumávejte dál
Rəsmi Veb Saytı Bağlayın️ Sürətli Ödənişlər, Gündəlik Bonuslar, Bütün Bunlar Sizi Pin Up Casinoda Gözləyi