Narozeninové Na dřeň s redaktory: Přejeme si lásku a pokoru

Narozeninové Na dřeň s redaktory: Přejeme si lásku a pokoru
25. listopadu 2020 Na dřeň Autor: Alžběta Havlová

Pořad Na dřeň slaví své první narozeniny a jeho redaktoři k této příležitosti nadělili sobě i svým posluchačům speciální narozeninový díl, kde společně bilancují uplynulý rok. Tentokrát otevírají pohled do zákulisí pořadu, podělí se o ukázky z nepublikovaných částí rozhovorů a otevřeně debatují o své práci.

Není pro mě vždy jednoduché jít v rozhovoru na dřeň. Často se bojím, že těm lidem ublížím,” přiznává redaktor Ondřej Havlíček a vysvětluje: “Já do těch citlivých otázek vlastně už nechci jít - říkám si, vždyť tohle je jeho věc, proč by to sdílel.”

Ondřej tak shrnuje častý problém, který novinář musí v takto osobních rozhovorech řešit – kam až v otázkách zajít? Redaktorka Alžběta zase popisuje, jak se jí rozhovory osobně dotýkají: Člověk si s tím hostem vymění spoustu energie, slov a zkušeností, on se se úplně otevře a já si pak velmi vážím toho, že ti naši hosté dokázali sdílet to nejniternější, co v sobě nesou.”

Co se nejvíc podařilo? Jaký nejtrapnější moment během rozhovoru zažili? Je pro ně snadné otevírat citlivá témata? A kdy měli husí kůži?

Mladí autoři pořadu s otevřeností a upřímností sobě vlastní otevírají posluchačům dveře do svého zákulisí, kde na sebe přiznávají, co se jim povedlo i nepovedlo, čemu se zasmáli a kdy naopak zkoprněli. Dozvíte se také, co jim tvorba pořadu přináší a čeká na Vás i male překvapení.

Oslavte spolu s nimi první narozeniny pořadu Na dřeň poslechem speciálního narozeninového dílu ve čvrtek 26. listopadu od 16:00 nebo kdykoli v podcastových aplikacích.

Redaktoři Na dřeň

Regiony

Regiony

Blahopřání

Pošlete svým blízkým k narozeninám či svátku písničku s přáním.

Darujte Proglas!