Moje šťastná hvězda

Přidělává manželovi starosti?

To, že má v sobě mladistvého ducha, tím je Jana Paulová (65) pověstná.

Na svůj věk vypadá naprosto skvěle, a co se týče kondice, dlouho na tom byla stejně. Ovšem až donedávna. Před pár týdny se totiž herečka přiznala, že když natáčela film Ženská pomsta, přivodila si hodně vážné zranění.

Tehdy spadla z koně a pád byl tak vážný, že musela nějaký čas strávit v nemocnici. V tu chvíli si uvědomila, že cítit se na dvacet let je jedna věc, ten reálný věk je ale ta druhá. Dokáže ale vůbec přibrzdit? Možná by měla, jinak riskuje své dlouholeté manželství!

Manžel se o ni dost bojí

S mužem, muzikantem Milanem Svobodou (68), jsou svoji už 43 let. Za tu dobu si už určitě zvykl, že je jeho žena prostě živel, který nikdo nezastaví. Herečka se velice ráda vydává na dobrodružné cesty a často ani nedomýšlí, co všechno by se jí mohlo stát.

Její manžel si ale moc dobře uvědomuje všechna rizika a vzhledem k tomu, že ji často nedoprovází, musí doma vyloženě trnout hrůzou. A zvlášť nyní, když ví, že už to zdaleka není to, co to bývalo.

Dojde mu nakonec s manželkou trpělivost a dá jí ultimátum? Jistě by byl rád, kdyby spolu mohli trávit víc času a třeba se jenom dívat na televizi. Těžko ale říct, zda by to Jana se svou náturou dokázala. Uvidíme, zda vyjde manželovi alespoň trochu vstříc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden