Co si nejvíce ženy přejí slavné české ženy k Vánocům a jaké dárky umí změnit život

České 26. listopadu 2020 | 06:43 — Anna Novotná
Co si přát pod stromeček od manžela či přítele? A čím podarovat maminku, kamarádku či kolegyni? Víme, co si (nejen) naše slavné ženy přejí. Inspirujte se u nich. Letos pod stromečkem už žádné kosmetické balíčky ze supermarketu.
Dalších 5 fotografií v galerii
Kdo slavný si nadělil liposukci, prsa nebo facelift? / Klinika Yes Visage

Slavné ženy se zkrášlují, omlazují, ubírají centimetry v pase, a naopak přidávají na poprsí. Každá žena už někdy přemýšlela, že by na sobě něco vylepšila. Jen pouhá 2 % českých žen je spokojena se svým vzhledem a více než třetina z nich vážně zvažuje nějaký zákrok estetické medicíny.

Nejčastěji jsou ženy nespokojeny s břichem, hýžděmi a stehny. Čtvrtina pak touží po novém poprsí a po omlazení, vyhlazení vrásek či liftingu. Není divu, že nejedna žena chce pod stromečkem rozbalit poukaz na estetický zákrok. 

„Nejčastěji jej pořizují muži svým partnerkám. Někdy jako překvapení, častěji si však žena o tento dárek řekne sama a zákrok i kliniku má již vybranou,“ potvrzuje MUDr. Molitor z Kliniky Yes Visage. A nejen partneři, často i děti svým rodičům nebo přátelům.

Kdo slavný si nadělil liposukci, prsa nebo facelift?

Liposukce, z nich pak laserová liposukce SlimLipo, je nejžádanější zákrok, který si nadělují i naše celebrity. Jmenujme například Alici Bendovou nebo Michala Davida. Oblíbená jsou i prsa, uvažuje o nich i Kamila Nývltová. Všechny ženy bez rozdílu slávy pak chtějí mládnout. Nadělily si tak omlazení pomocí výplně kyselinou hyaluronovou Iva Kubelková či Kateřina Brožová, plazmalifting si zamilovala Simona Krainová. Botox a lifting bez skalpelu pak například Alice Bendová.

Darovat lze i zdraví

Moderní centrum preventivní medicíny Kliniky Yes Visage nabízí i nejkomplexnější celkové vyšetření zdravotního stavu u nás, či infuze, podporující zdraví a imunitu, připravené na míru. „Toto je letos můj dárek. Dohlédnu na své nejbližší a rodinu, aby tady byli co nejdéle,“ prozradila tak svůj vánoční dárek zpěvačka Lucie Bílá.

Tip pro vás: Udělejte radost druhým i sobě. K zakoupeným dárkovým poukazům naděluje Klinika Yes Visage další poukázky na služby v hodnotě až 15 000 Kč zdarma. Možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až po zákroky špičkových chirurgů. Vybere si opravdu každá žena, ale i muž. 

Témata: Vánoce, dárky, krása
Další články
Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Nový Peugeot 208 přichází do Česka. Je krásný, svižný a za super cenu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...