Talentovaný zpěvák Tomáš Savka oslavil 5 let od svatby. Manželce vysekl láskyplnou poklonu

Zpěvák Tomáš Savka
Zpěvák Tomáš Savka
Foto: Se svolením Tomáše Savky
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 26. 11. 2020

Držitel ceny Thálie a účastník slavné pěvecké show Tomáš Savka (37) oslavil 5 let od svatby s tanečnicí a baletkou Zuzanou Savkovou (48). Savka přiznal, že v době koronavirové krize se rozhodně nenudí. Má ale o maličko více času na rodinu. "Manželce musím poděkovat, jak to vše zvládá, když jsem pořád mimo domov," uvedl Savka pro ŽivotvČesku.cz.

Charismatický zpěvák je pyšným tatínkem dvouleté Anny Viktorie. O době covidové říká, že se na jeho pracovním vytížení vlastně ani moc nepodepsala. Přesto se zpěvák snaží být více doma a užívat si rodinnou pohodu, o kterou se stará jeho o jedenáct let starší manželka Zuzana.

"My jsme posledního října oslavili 5 let od svatby a já si každý den uvědomuji, jak mám úžasnou ženu," říká Tomáš Savka o své partnerce.

"Ona je naprosto výjimečná. Kromě toho, že byla primabalerínou Národního divadla a na profesním poli dosáhla snad na všechny role, tak je hlavně skvělou mámou. Já jsem pořád mimo domov, dělám divadlo, nebo zpívám po všech čertech, vystupuji s Hudbou Hradní stráže a Policie České republiky, prakticky doma nejsem. Když ale doma jsem, tak jsem svědkem toho, jako ona se o tu naši Andulku neskutečně skvěle stará," emotivně dodal zpěvák, o jehož hudebním talentu nemůže být pochyb.

Savkova manželka Zuzana má tři velké syny z předchozího vztahu s baletním mistrem Jiřím Pokorným. Celkem tak má čtyři děti, které jí občas nedají vydechnout.

Jak pětileté výročí svatby zamilovaný pár oslavil? "Já byl ten den v práci, večer donesl květinu a přání. Manželce jsem poděkoval, že to se mnou vydržela a že je ohromně tolerantní," přiznal oblíbený zpěvák.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.