Šest dam, několik dní focení, mraky balicího papíru a hodně, opravdu hodně krabic, které se na fotkách proměnily ve vánoční dárky. A přestože letos bylo focení o něco dobrodružnější kvůli zavřeným obchodům, rouškám, karanténě a covidu-19, snažili jsme se do ateliéru napěchovat tu pravou sváteční atmosféru.

Možná k tomu přispěla i vánočka, která se upekla a kterou si Sabina Laurinová (48) dobrovolně adoptovala a odvezla domů.. Šaty pro dámy se půjčovaly doslova za minutu dvanáct a my doufali, že ty, které pro ně byly určeny, jim padnou. Jiná šance nebyla...

VIDEO: Sabina Laurinová v Sestřičkách: Vysnila si příběh s kolegou

Video
Video se připravuje ...

Sabina Laurinová v Sestřičkách: Vysnila si příběh s kolegou FTV Prima

Hvězda Televizních novin Lucie Borhyová (42) při zdobení stromku zpívala koledy, vydržela nekonečné pohazování vlečky a do toho celou dobu stála na stole. Zpěvačka Marta Jandová (46) se v ateliéru tak rozvášnila, až krabice padaly, stromek lítal a pár ozdob to nepřežilo. Marta totiž neměla moc času a na focení nám dala jen něco přes hodinku. Přesto koncept fotky splnila do puntíku.

Nejtěžší úkol měla herečka Sabina Laurinová, a ač se to nemusí zdát, tak stála hodinu bez hnutí na podpatcích. Dělala vánoční strom, pod sukní měla naskládáno několik desítek krabic, na šatech navěšené ozdoby a nesměla se hnout, jinak vše padalo. Statečně držela, zdobila, a ještě si dělala legraci, že takto budou vypadat její Vánoce, protože 'ježíška' asi nestačí nakoupit a ona bude ten dárek i strom v jednom.

Na focení, i když se párkrát termín rušil, přišla i nová moderátorka Showtime Gábina Koukalová (31) anebo zpěvačka Lucie Vondráčková (40). Herečka Dana Morávková (49) pak jako vždy slíbila, přišla a odfotila. Jak to všechno dopadlo, to se dozvíte už v pátek, kdy speciální vánoční číslo Blesk tv MAGAZÍNU bude k dostání. 

VIDEO: Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme... David Turek, Jan Jedlička

Kompletní program na celé svátky (24. – 26. prosince) už v pátek ve speciálním vánočním Blesk tv MAGAZÍNU!

  • Speciální vánoční díl seriálu Slunečná, který v televizi nikdy nepoběží
  • 5 receptů na fantastické cukroví od Josefa Maršálka z Peče celá země
  • Vše o vánočních pohádkách, které letos přichystala Česká televize

Blesk TV Magazín
Autor: Blesk TV Magazín
Fotogalerie
34 fotografií