Vydra chce pryč. 3 útočníci, kvůli kterým letos v Burnley skoro vůbec nehraje

Matěj Vydra není v dobré pozici. Sám by chtěl z Burnley odejít do nějakého klubu, ve kterém bude pravidelně hrát, jenže jeho zaměstnavatel mu prodloužil opci. Český reprezentant tak bude zřejmě i nadále vysedávat mezi náhradníky.

Matěj Vydra Burnley.jpg

Matěj Vydra přišel do Burnley v roce 2018, jenže ani zdaleka nedostává tolik prostoru, kolik by si přál. Měl už několik zajímavých nabídek na odchod, vedení klubu ho ale nikam nepustilo a teď mu navíc prodloužilo opci. Jenže Vydra v Burnley nehraje a jen vysedává mezi náhradníky. Kdo dostává šanci místo něj? Podívejte se.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 2 / 4

Chris Wood

profimedia-0570696537.jpg

Útočnou jedničkou Burnley je urostlý forvard Chris Wood. Osmadvacetiletý reprezentant Nového Zélandu dříve hrával za West Bromwich Albion, Leicester nebo Leeds, odkud jej před třemi lety za více než 16 milionů eur koupilo Burnley. V uplynulé sezoně Premier League nastřílel 14 branek, letos se však zatím trefil jen dvakrát.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 3 / 4

Ashley Barnes

profimedia-0566608310.jpg

Jednatřicetiletý anglický útočník je v Burnley už stálicí. Do klubu přišel v roce 2014 z Brightonu a od té doby jinde nehrál. V průběhu minulého ročníku Premier League někdejší mládežnický reprezentant Rakouska nasázel šest branek, na svou první letošní trefu ale ještě čeká.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 4

Jay Rodriguez

profimedia-0570715266.jpg

Před Vydrou dostává přednost taky Jay Rodriguez, jenž si v roce 2013 připsal svůj první a zároveň i poslední start v anglické reprezentaci. V té době byl hráčem Southamptonu, pak se ale vrátil do Burnley, kde se taky narodil. V letošním ročníku Premier League jednatřicetiletý útočník zasáhl do šesti zápasů, gólově se ale ještě neprosadil.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud