Zde může být vaše reklama.

Děti dětem Organizují sbírku Nadělujte s námi Ježíška 2020

Organizují sbírku Nadělujte s námi Ježíška 2020

foto: archiv redakce

26. 11. 2020 - 14:00

Není těžké pomáhat, když se vám daří, jste zámožní a úspěšní. Správným postojem je pomáhat i ve zlých dobách těm, kteří jsou na tom ještě hůře. Trochu fráze, viďte? Ale když některé věci chcete říct tak, jak jsou, zní to jako fráze…

Iniciativa Děti dětem prostřednictvím především sportovních akcí dokázala pomoci už mnoha dětem, které mají opravdu těžký osud. Ale letos – vždyť víte – je sport uzavřen v žaláři z koronavirových mříží, přesto se lidé z iniciativy snaží pomáhat jako v předchozích letech.

A pomoci můžete i vy: vždyť se blíží Vánoce a Ježíšek. Může být i v této zvláštní době lepší příležitost obdarovat tolik zkoušené děti? Vždyť jestli je větší radost než ta obdarovaného, je to radost dárce. Zase fráze, ale v tomto případě nerozdáte pouze radost dětem, ale pomůžete i rodinám, které se tak statečně perou se zdravotními důsledky svých často velmi nemocných dětí.

Do akce Ježíšek 2020 se už zapojilo několik známých osobností: fotbalový internacionál David Rozehnal, hokejista Marek Peksa, senátor Miroslav Adámek, frontman kapely Angelous Milan Šimek nebo ultrabiker Radomír Čížek, ale i řada „obyčejných“ lidí, kteří svými příspěvky neobyčejně pomáhají. Velkým přítelem iniciativy Děti dětem je fotbalový klub SK Sigma Olomouc. Pomáhají bývalí hráči, trenéři, funkcionáři, prostě celá modrobílá Sigmácká rodina …

A zapojit se můžete také vy, není to složité. Podívejte se na www.deti-detem.com do sekce Ježíšek 2020, určitě vás příběhy dětí osloví. Součástí je dražba dresů osobností Děti dětem či prodejem zboží.

Další články