10 filmů, které Netflix právě přidal do nabídky, aniž byste to věděli

V přehledu novinek na tento týden to vypadalo, že si Netflix vystačí s vlastní originální tvorbou. Služba nakonec překvapila a do nabídky v potají umístila hned několik známých filmů, případně k již dříve uvedeným dodala titulky a dabing. Dokážete si z nabídky vybrat?

Americký gangster

Netypický detektiv z New Yorku dostane za úkol sesadit harlemského drogového bosse Franka Lucase, jehož skutečným příběhem se tenhle zčásti biografický film inspiroval.

Bod zlomu

Agent FBI a někdejší šampion v motokrosu v jedné osobě se v utajení pokusí dostat za mříže zenové ekoteroristy, kteří páchají odvážné zločiny, aby dosáhli osvícení. (český dabing)

Gunman: Muž na odstřel

Profi zabiják a muž na černou práci, který touží po novém klidném životě, zjistí, že někdo z jeho bývalé jednotky ho chce zabít. Začíná hra na kočku a myš po celém světě. (český dabing)

Johnny English znovu zasahuje

Kybernetický útok odhalí identitu všech tajných agentů v Británii. Hackera tím pádem musí chytit vysloužilý špión, kterému ale moderní technologie nic neříkají.

Ledová archa

Poslední lidé na Zemi přežívají ve vlaku křižujícím celou planetu rozdělení do vagonů podle toho, do jaké společenské vrstvy patří. Není divu, že revoluce je na spadnutí. (český dabing)

Na odstřel

Milenka jednoho kongresmana je nalezena mrtvá a on se zoufale snaží zachránit si kariéru. Složitou síť lží ale odhalují novináři Cal a Della.

Scott Pilgrim proti zbytku světa

Věčně zasněná Ramona si získá srdce Scotta Pilgrima, ale než Scott získá její lásku, musí nejdřív zdolat v bojovém umění všech sedm jejích příšerných bývalých.

Ve znamení Venuše

Kolem její sestřenice sice krouží spousta nápadníků, ona si ale musí partnera najít sama. Podle horoskopu je na to teď ta nejvhodnější doba.

Zásnuby na dobu neurčitou

Mladí snoubenci zjistí, že čím líp se poznávají, tím nepředvídatelnější je jejich předsevzetí uzavřít manželství.

Ženy sobě

Nedoceňovaná pekařka má být hlavní družičkou u oltáře své nejlepší kamarádky. Její soupeření s ostatními ale málem celou svatbu zničí.

Pokračuj na nejnovější české filmy na Netflixu