Proměna vnadné herečky Lenky Zahradnické, která například v televizním cyklu Škoda lásky nebo ve filmu Hodinový manžel beze studu ukazovala své pořádně vyvinuté poprsí, je skutečně zarážející. A jak se zdá, šokuje i Zahradnickou samotnou. „Kdo by to byl řekl, že holka, která zavírala bary a odmítala nosit tílko, protože to nebylo dost cool, bude v zimě u rybníka v termo prádle vysmátá jak lečo…“ podivuje se sama nad sebou Zahradnická na sociální síti. Z někdejší „party girl“ je po boku snoubence Michala Vavra, známého muzikanta, jako mávnutím kouzelného proutku neobyčejně obyčejná žena a hlavně matka. „Časy se mění,“ dodala v hashtagu.

Přestože i ji koronavirová pandemie odřízla od valné části předem nasmlouvaných pracovních zakázek (kdo by chtěl namítnout, že je na mateřské dovolené s pětiměsíční Jovankou, je nutno připomenout, že už v šestinedělí znovu naskočila do rozjetého vlaku, tedy do natáčení seriálu Ulice), ona se přesunula na vesnici. „Tady jsem nejšťastnější. Se svýma na vzduchu. Na místech, kde děti můžou volně běhat, aniž by člověk musel trnout hrůzou, že se mu něco stane. Tam, kde se zvířata neukazují jen na obrázcích. Tam, kde vrcholem módy je vrstvení a 8 let starý tepláky s termo prádlem.“

VIDEO: Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře

Video
Video se připravuje ...

Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

„Člověk nikdy neví, kam ho srdce zatáhne…“ dodala kráska, která si společně se svými dětmi, Jovankou a Jasmínou (3), dopřává například procházku po vesnici… anebo třeba i do kravína. „A ty krávy jsou pravý!“ zdůraznila u snímku, kde k nim zvědavá zvířata natahují své velké hlavy. Rozhodně má pravdu, takovéto místo je to růst dětí naprosto ideální. A souhlasí s ní i její followerky, které se shodují na tom, že po narození potomků samy leccos přehodnotily, změnily své priority… a ruch velkoměsta milerády vyměnily, tak jako Zahradnická, za poklidný venkov.

VIDEO: Lenka Zahradnická: Voda a vazelína, to je můj recept na krásu

Video
Video se připravuje ...

Lenka Zahradnická: Voda a vazelína, to je můj recept na krásu 

Fotogalerie
74 fotografií