InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Goldies Párty s DJ Hobo

    pátek 29.3 22:00 - Hradní sklípek, Strakonice

  • Velikonoční farmářské trhy s ukázkami pletení z proutí

    pátek 29.3 9:00 - Drahkov

Zobrazit všechny události
 

Od premiéry Jindřicha Kaduly v první lize uplynula dekáda

Jindřich Kadula

Jindřich Kadula

KATOVICE – Ke kariéře profesionálního fotbalisty měl nakročeno skvěle. Českou nejvyšší soutěž poprvé okusil už v 16 letech, tehdy jako nejmladší hráč Dynama České Budějovice v historii. Jenže zranění byla v dalších letech proti a zabránila Jindřichu Kadulovi, aby se stal stabilním hráčem, který by brázdil české prvoligové trávníky. Před dvěma lety restartoval svoji kariéru a vrátil se do rodných Katovic, s nimiž vybojoval postup do divize.

V aktuálním vydání Týdeníku Strakonicko (v prodeji od 25. listopadu) najdete rozhovor s Jindřichem Kadulou, který s odstupem dekády podrobně popsal svůj fotbalový život v Dynamu, co byl klíčový moment jeho slibně se rozvíjející dráhy a jak si nyní užívá fotbal v Katovicích. Jeho součástí je i rozhovor, který s ním Týdeník Strakonicko vedl před deseti lety po jeho prvoligové premiéře. Jak od té doby katovický tahoun vyzrál lidsky a jak se sny sotva dospělého kluka vyplnily, či nevyplnily?

Více v tištěném Týdeníku Strakonicko.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace