OBRAZEM: A jak se žije u vás? Pračky, ledničky, nábytek! Tohle všechno skončilo u popelnic
Zdroj: www.nestemice.eu
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V týdnu od 12. listopadu proběhl v sídlišti v Mojžíři rozsáhlý úklid vytvořeného nepořádku. Úklid provedli zaměstnanci společnosti AVE za pomoci pracovníků ÚMO Neštěmice. Bylo odvezeno 19 tun různého odpadu a kromě jiného i 67 kusů „vraků“ praček, ledniček a další domácí techniky.

Je skutečně zarážející, jak se obyvatelé domů mohou také chovat. Uvědomují si, že takový úklid stojí nemalé finanční prostředky, které potom chybí jinde? Pravděpodobně ne, protože takový úklid nebyl v sídlišti proveden poprvé.

2711mojzirkz1

Zdroj: www.nestemice.eu

Jak moc je ale pravděpodobné, že se to již nebude opakovat a že si obyvatelé, kteří tento nepořádek tvoří, sáhnou do svědomí? Vždyť v Krásném Březně je k dispozici sběrný dvůr, který je zdarma.

2711mojzirkz3

Zdroj: www.nestemice.eu

Město apeluje na občany sídliště v Mojžíři, ať si pořádek udrží delší dobu, alespoň do vánoc.

2711mojzirkz4

Zdroj: www.nestemice.eu

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru