Dáda Patrasová na čas zmizela ze světa, a to nejenom kvůli strachu z nákazy koronavirem, ale potřebovala si také vyčistit hlavu a ujasnit myšlenky. 

"Kromě pohřbu Hanky Krampolové (✝59) vůbec neopouštím dům. Starám se o dům, uklízím, upravila jsem zahradu a mám pejska a kočku, takže se leckdy nezastavím. Asi bych měla cvičit, abych se zpevnila, ale mně se nechce. Raději se hýbu přirozeně," svěřila se Blesku zpěvačka. I když patří do ohrožené skupiny, tak největší strach má o dceru Aničku, která rok bojovala s rakovinou prsu. 

"Naštěstí bydlíme velmi blízko sebe, takže se často navštěvujeme. I kvůli tomu se vyhýbám lidem, mám o ní opravdu strach. Když se na jaře začala šířit nákaza, tak byla po operaci a začala s chemoterapií, ale naštěstí je i ona velmi zodpovědná, takže jsme to ani jedna nechytly," říká Dáda. 

VIDEO: Dáda Patrasová o nehodě: Je to pro mě ponaučení!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová o nehodě: Je to pro mě ponaučení! David Turek

Kromě vnuků Rafaela a Felixe, které kvůli pandemii vidí velmi málo, jí nejvíc chybí práce a kontakt s publikem. "Je to šílená doba, ale věřím, že to brzy skončí a vrátíme se do práce. Potěšilo mě, že Karolína Gudasová se zaměřila na děti a je takovou mojí pokračovatelkou. Moc jí fandím a nebráním se společné spolupráci, rozhodně ji jako sokyni neberu, naopak jí přeji, aby se jí v práci pro děti dařilo," netají se Patrasová, která se stala kmotrou CD Karol a Kvído, což je Karolínin projekt pro dětské publikum. 

VIDEO: Patrasová o rakovině dcery: Má velké bolesti!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o rakovině dcery: Má velké bolesti! Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií