Channing Tatum si bude v novém filmu utahovat z klasických monster

27. 11. 2020 - 13:00 | Novinky | Adam Homola

Channing Tatum si bude v novém filmu utahovat z klasických monster zdroj: 20th Century Fox

Režiséři zodpovědní za povedené komedie 21 Jump Street a LEGO Movie si budou dělat s Channingem Tatumem srandu z monster.

Kreativní duo Phil Lord a Chris Miller, kterému se sice povedly oba díly Jump Street i LEGO Movie, ale natolik špatně točili Sola až dostali padáka, se vrací. A berou s sebou znovu i Channinga Tatuma. Tentokrát si bude tahle trojice dělat srandu z monster.

V novém, zatím bezejmenném filmu má být středobodem dění Tatum, celé se to bude odehrávat v moderní době a klíčovým prvkem bude monstrum. Jedno z tradičních, klasických a legendárních filmových monster patřících do škatulky Universalu, tedy například Drákula či Vlkodlak. Které monstrum si vytáhne krátkou slámku zatím nevíme, ale podle zdrojů Deadline má jít o třeskutou komedii, která si má z monstr filmů dělat srandu.

Rozhodně nás tak nečeká žádný seriózní a nervy drásající horor, ale velmi pravděpodobně hodně odvážný a nestandardní přístup k ikonické látce. Ostatně Universalu se odvážný přístup osvědčil už v případě Neviditelného, který měl sice do komedie daleko, ale byla to zajímavá modernizace původního materiálu a povedla se:

„Celkově je však Neviditelný velmi vydařená hororová podívaná, která dovede nabídnout jak hodně mrazivé a napínavé scény, tak i strhující a akční momenty. Zároveň se vyhýbá laciným lekačkám a místo toho nabízí divákům hrdinku, o kterou budou mít doopravdy strach.

I přes pár menších logických lapsů, a ne úplně šťastně pojatý závěr jde o prvotřídní žánrovou pecku, která sebevědomě ukazuje, že slavná monstra můžou v jednadvacátém století v kinech ještě nabídnout docela dost děsu i zábavy. Jen musí stát za kamerou někdo jako Whannell,“ napsal tehdy v recenzi na Neviditelného Matěj.

zdroj: Cinemart

I když tak mohou Miller s Lordem udělat občas solidní přešlap, zatím se jim spíše daří. Oba díly Jump Street byly povedené a hlavně úspěšné, což se dá říct i o prvním LEGO Movie. Povedlo se jim i Zataženo, občas trakaře a zapomínat nesmíme ani na fakt, že oba pánové produkovali naprosto špičkový animák Spider-Man: Paralelní světy.

Snad tak u nové monstr komedie nešlápnou vedle a budou pokračovat v tom, co jim jde a co se očividně nehodí do světa Star Wars: v bláznivé, nestandardní, ale funkční komedii.

zdroj: 20th Century Fox

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.