Zlato (oz) / USD
1 919,41
0,55 %
Jistota ve vlastních rukou
0

Anketu Českých 100 nejlepších i letos vyhrála Škoda Auto

Soutěž Českých 100 nejlepších po jedenácté vyhrála společnost Škoda Auto. Na dalších dvou místech se stejně jako loni umístily energetická společnost ČEZ a pojišťovna Kooperativa. O výsledcích 25. ročníku soutěže dnes ČTK informovala společnost Comenius, která soutěž pořádá.

Soutěž Českých 100 nejlepších po jedenácté vyhrála společnost Škoda Auto. Foto: Škoda Auto

Ocenění každý rok předává Comenius finalistům na slavnostním večeru, který se letos kvůli opatřením proti koronaviru ale neuskuteční. Žebříček nejlepších firem a dalších oceněných v celonárodní anketě pořadatel tentokrát zveřejnil prostřednictvím médií, k dispozici jsou i na jeho webu comenius.cz.

V první desítce oceněných podniků se letos dále objevily společnosti Mattoni, Best, Geco, Sportisimo, Agrofert, Česká televize a Mountfield.

Vedle stovky nejlepších firem byly oceněny rovněž společnosti a instituce v osmi oborových kategorií, které mají dopad na životní úroveň obyvatel Česka, například v cestovním ruchu, informačních technologiích, stavebnictví, dopravě, životním prostředí nebo ve vzdělání. Cenu získalo i devět mimořádných žen a deset mužů v kategoriích Lady Pro a Gentleman Pro.

Cílem soutěže je podle pořadatelů nalézt, vybrat, zviditelnit a ocenit české firmy, podniky či společnosti z co nejširšího spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících, mimořádných nebo pozitivně pozoruhodných výsledků.

(ČTK)

Další z kategorie Magazín