InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motor vybojoval druhou venkovní výhru v řadě, u všech branek byl tříbodový Raška

ZLÍN – Hokejisté Madeta Motor České Budějovice dnes vyhráli druhé venkovní utkání v řadě. Po vítězství ve Vítkovicích (0:7), po kterém ale následovaly domácí prohry s Libercem (2:3 po nájezdech) a Zlínem (1:4), zvládli odvetu se Zlínem na jeho ledě zejména díky vynikajícímu nástupu. Už na konci třetí minuty vedli svěřenci trenéra Václava Prospala 2:0 po brankách kanadského navrátilce do sestavy Gilberta a Michnáče. Domácí Zlín pak od druhé třetiny zlepšil svůj výkon, ale více než na dostřel jedné branky už se nedostal. Při výhře 3:2 si připsal asistenci u všech branek Motoru Adam Raška, dvě přesná zakončení zaznamenal jeho křídelník Albert Michnáč.

Další utkání sehrají Jihočeši v neděli 29. listopadu doma proti Olomouci (17.00), kdy se pokusí vybojovat první vítězství také na domácím ledě. Příští týden pak hraje Motor v úterý v Pardubicích, ve čtvrtek doma se Spartou a v neděli v Litvínově.

PSG Berani Zlín – Madeta Motor ČB 2:3

(0:2, 0:0, 2:1). Branky a nahrávky: 47. Herman (Svoboda, Řezníček), 59. Sedláček (Václavek, Nosek) – 2. Gilbert (Pýcha, Raška), 3. Michnáč (Raška, Plášil), 44. Michnáč (Gilbert, Raška).

Zlín: Huf – Řezníček, Nosek, Suhrada, Ferenc, Novotný, Gazda, Dluhoš – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Herman, Svoboda – Ondráček, Karafiát, Kubiš – Poletín, Sedláček, Václavek.

České Budějovice: Čiliak – Vydarený, Suchánek, Pýcha, Plášil, Lytvynov, Pavel – Christov, Venkrbec, Beránek – Novák, Přikryl, Doležal – Michnáč, Raška, Gilbert – Jonák, Voženílek.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace