V teple a pohodlí: s Kik to lze i doma!

V teple a pohodlí: s Kik to lze i doma!

28. listopadu 2020, podzim, domácí oblečení, Kik

Sponzorované odkazy

Obléct si tepláky, tričko a třeba delší kardigan, svetr či mikinu. Zamotat se do deky, dát si horkou čokoládu nebo čaj a pustit film. Prostě strávit den doma. Je tady podzim a přesně toto v nás vyvolávají jeho chladné dny, kdy venku sice teploty ještě pod nulu neklesly, ale nebe je pod mrakem a vítr fouká ostošest.

V tomto článku najdete nějaké ty tipy na domácí oblečení, které Vás zahřeje a díky dobrému střihu je ideálním kouskem na domácí nošení. Není totiž nic lepšího, než když odpoledne přijdete domů a můžete konečně hodit práci za hlavu a chvíli si užívat zaslouženého odpočinku. Abyste si domácí relax maximálně užili, pořiďte si pohodlné domácí oblečení, které vám poskytne dostatek komfortu a je vyrobeno z příjemných hřejivých materiálů.

Zahřejte se flaušem

Dobrou volbou na chladné dny podzimu je Flauš. Tento materiál je nejen hřejivý, ale také velmi příjemný na dotek. Flaušové kousky jsou teda nejvíc vhodné na podzimní a zimní oblečení a navíc se nemačkají. Vyrábí se z objemné mykané vlny, která může, ale nemusí být vlněná a najdete ji obvykle ve směsi vlny a kašmíru nebo polyesteru. V Kik pořídíte třeba flaušový pulovr a kalhoty za krásných 159 korun. Vybírat můžete z barev khaki, modré a šedé světlé a tmavší. Svůj domácí outfit si tak můžete vybrat v jednotné barvě nebo si tyto jednoduché barvičky zkombinujete podle sebe a třeba i podle své nálady.

kardigan za 279 Kčkardigan za 279 Kč

Kardigan na doma i do práce

Hledáte dlouhý kardigan, do kterého se můžete zachumlat? V Kik najdete i nabídku kardiganů s kapucí, které vás dokonale zahřejí. Díky delšímu střihu se nemusíte bát, že vám bude foukat na záda, a proto je vhodný nejen na doma, ale také na procházky venku, nebo třeba i do práce. Tento krásný hřejivý kousek koupíte za 279 Kč ve třech barevných variantách a tou je černá, šedá a světle šedá. Kardigan doplňují bílé vodorovné proužky na třech částech tohoto krásného kousku a to na hrudníku, loktech a ve spodní části.

flaušový khaki pulovr za 159 Kčflaušový khaki pulovr za 159 Kč

Tak, který hřejivý kousek si pořídíte do svého šatníku?

Zdroj foto: KiK

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní, slevy a výprodeje, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu