Patrasová a Slováček: Podivná slova o společném životě. Oba tvrdí něco jiného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Patrasová a Slováček: Podivná slova o společném životě. Oba tvrdí něco jiného!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček
Dagmar Patrasová a Felix Slováček (Foto: Blesk - Karel Kopáč, Jan Tůma	)

Po delší době se Dáda Patrasová (64) objevila ve společnosti. A hned se rozpovídala o tom, jak to mají s manželem, saxofonistou Felixem Slováčkem (77), který ji opustil kvůli výtvarnici Lucii Gelemové (37).

Nejen kvůli strachu z covidu se Dáda na několik týdnů uzavřela ve vile, kde bydlela s Felixem. Královna dětských srdcí z ní vyšla až tento týden, kdy se rozhodla předat pomyslně žezlo své následovnici Karolině Gudasové (28) a pokřtít její cédéčko Karol a Kvído určené dětem. Řeč pochopitelně přišla i na jejího manžela. „Chodí ke mně každý den. Vycházíme spolu skvěle. Přinese suroviny, ze kterých mu vařím. Naposledy to bylo maso na hovězí polévku, která byla fantastická a silná. Moc si moji kuchyni pochvaluje,“ svěřila webu super.cz Patrasová. Po tomto přiznání by se mohlo zdát, že mezi ní a Slováčkem panuje naprostá harmonie.

Opak je ale pravdou! Druhý den se ozval sám Felix, aby vyvrátil její slova. „Nevím, proč Dáda zase začala vyprávět, jak se o mě stará. Skoro tam nechodím, jsem s Lucií, hodlám s ní být i nadále a jsem s ní spokojený,“ řekl deníku Aha! muzikant. „S Dádou se moc nevídáme. Z naší vily jsem si dokonce už odstěhoval i kancelář, mám ji už několik měsíců v Našem vojsku. Teď se tam stavuju, jen když potřebuju vytřídit nějaké staré papíry, abych nevyhodil něco, co budu ještě potřebovat,“ dodal Slováček, jakmile se dozvěděl, co jeho stále ještě manželka vypráví. Proč každý říká něco jiného, vědí jen oni dva. A možná Lucie...

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka

Video se připravuje ...

Rozvod se nekoná

Brali se v roce 1983, což je rok poté, co se narodila Felixova současná partnerka Lucie. I když spolu nežijí ve společné domácnosti, stále ještě nedošlo k rozvodu. „Naposledy říkám, že naše manželství je plnohodnotné, a vracet se k tomu už nebudu,“ řekla Patrasová na začátku tohoto roku.

Nikdy ji nepřijmou

Dáda s Felixem mají dvě děti – syna Felixe juniora (37) a dceru Annu Julii (25). Ti zprvu svého tátu absolutně nechápali, ale do vztahu s mladou výtvarnicí mu už nemluví. „Nevzali jsme ji na milost,“ řekl už dříve Felix s tím, že nemají ani potřebu se s ní vidět. Anička zatím úspěšně ukončila boj s rakovinou prsu, a to je také jediné Dádino přání – aby byla Anička zdravá!

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 12. 2020 • 21:46

Kancelář si mohl odnést ke Gelemové. V " zimní zahradě " 6m2 v tom pidi bytě v Garden Towers u Nákladového nádr. Žižkov může tvořit. Jenže tam zase " tvoří " Gelemová ....

mika
28. 11. 2020 • 12:08

komedie stará. chudák Anička a Felix ml. je mi jich moc líto. mají z ostudy kabát. jejich matka se asi zbláznila.

zadnice
28. 11. 2020 • 10:57

Komedianti, ve svém věku by měli mít rozum a ne se neustále předvádět!

antonuis.j
28. 11. 2020 • 09:20

Klasika. "Dáda" jako vždy s trojkou v žíle v delíriu pouští svou odulou hubu na špacír a mele své fantazie. Takovou ostudu pořád bába dementní dělá... že ji děti nesrovnají. A někdy ožralka mele o "italském hřebci", asi podle toho, čím se právě ožrala. Z vína mele o Feldovi a z kořaly o Vitovi, debilní prasnice jedna.

DWEI
28. 11. 2020 • 05:22

Patraska si dá pár drinků a pak už neví co je jen přání a co realita - s Vitem to bylo to samé ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.