3 hry, kvůli kterým vážně chcete PS5

listopad

27

2020

3 hry, kvůli kterým vážně chcete PS5

| 2020-11-27T23:11:10+00:0027. listopad 2020 | #gaming#PS5 |

Možná že od Ježíška dostanete zbrusu novou PlayStation 5. Jaké hry vám umožní využít všechny její vzrušující nové funkce a opravdu předvést, co váš nový hardware dokáže? Zkuste tyhle tři.

 

SPIDER-MAN: MILES MORALES

Jedna z nejlepřích her na PS4 bude mít pokračování pod názvem Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Bude to jedna z prvních áčkových exkluzivních her pro PS5 a je příkladem toho, co se s novým hardwarem dá dělat. Tato hra využívá celý výkon PS5 a ke zvýšení grafické kvality si bere na pomoc technologii Ray Tracing.

Použití Ray Tracingu v této hře umožňuje vykreslit realistické a dokonalé odrazy světa kolem vás, takže každá budova, na kterou skočíte, zrcadlí skutečné okolí. Výsledkem je svět, který působí přirozeně a pohltí vás. Miles Morales také využívá novou technologii adaptivní spouště v ovladači PS5 DualSense.

 

CYBERPUNK 2077

Polský vývojář CD Projekt RED změnil svět RPG her díky dechberoucí sérií The Witcher a nyní využívá všechny tyto zkušenosti k vytvoření vlastního pojetí klasické dystopické budoucnosti ve stylu Blade Runner. 

Nejen, že ve hře narazíme na internetem zbožňovaného Keanu Reevese, ale hra bude také obsahovat jeden z nejrozsáhlejších přizpůsobovacích systémů postavy, jaký kdy vznikl.

Podle toho co uniklo to vypadá, že polské studio chce vytvořit svoji vlastní GTA, které bude nabité silnými příběhovými zvraty, díky nimž byl The Witcher 3 Wild Hunt tak neuvěřitelným zážitkem.

 

CONTROL ULTIMATE EDITION

Tohle není žádná očekávaná novinka, tato hra vyšla už roku 2019. Ale tato střílečka z pohledu třetí osoby nadchla hráče i kritiku tak, že musela jít do remasteru a prošla technologickým faceliftem. 

Hrajete za postavu Jesse, nové ředitelky Federálního úřadu pro kontrolu a dostanete se vám znervózňujího a nepředvídatelného vhledu do světa, o kterém jste nevěděli, že existuje. Díky opětovnému vydání Control Ultimate Edition dostanou majitelé PS5 šanci vychutnat si hru, která neprávem trochu zapadla. Fanoušci her typu Maxe Payna se budou tetelit blahem.

Hra na PS5 dostane upgrade vizuálních a výkonových vlastností a bude obsahovat všechny předchozí rozšíření.

 

Images by Remedy Entertainment Oyj, CD Projekt RED, Sony Interactive Entertainment Europe Limited.

Vytvořeno s ❤ v systému XOXO - © 2024 Write.cz, s.r.o.