Švantnerová kápla božskou: Konečně pravda o jejím vztahu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Švantnerová kápla božskou: Konečně pravda o jejím vztahu?!

Nikol Švantnerová a Patrik Dressler
Nikol Švantnerová a Patrik Dressler (Blesk:Hykl, Kundrát)

Již několik měsíců fanoušci spekulují a debatují o tom, zda je Nikol Švantnerová sama. Někteří lidé dokonce měli tu drzost psát na veřejnosti o tom, že Nikol opustila fotbalistu Patrika Dresslera kvůli tomu, že se z fotbalisty stal dělník, který honí každou korunu. Modelka se nyní vyjádřila k tomu, jak to mezi ní a Patrikem doopravdy je.

„Potkávám se s touto otázkou často. Žádný vztah není růžový kromě toho instagramového vztahu, kde všechno vypadá, že je zalité sluncem. Všichni jsme jednou dole, jednou nahoře a já nepotřebuju 250 tisícícům lidí říkat, že jsem smutná, nebo veselá. Není to zpovědnice. Ano, je to těžký, máme krizi…

Dávali jsme společné fotky, když Patrik hrál v Praze nebo Teplicích, fotky ze společných cest. Přišel covid, Patrik musel začít víc pracovat. Momentálně bydlí na Moravě a není čas trávit společné chvíle. Je to těžký, jde o vztah na dálku. Navíc když člověka měsíc nevidíte, tak poslední na co myslíte při setkání, je společná fotka na Instagram. Užíváte si společné čas a odložíte telefon. A ať si každý myslí co chce…

Královna plesů Nikol Švantnerová: Anorexii nemám a jím jako modelka!

Video se připravuje ...

Těžších období už byla spousta. Kdo má dokonalý vztah? Nikdo! Jen se to neventiluje. Někomu vztah na dálku vyhovuje, ale já jsem závislák. Byli jsme s Páťou jako nejlepší kamarádi, jasně, že mi vedle mě chybí a vztah na dálku je těžký,“ pověděla pro super.cz Švantnerová, kterou kromě modelingu živí i Instagram.

Nikol Švantnerová: Přítel mě strašně proklíná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.