Roman Vojtek má z předchozího manželství s Terezou dceru Editu (10) a syna Benedikta (5), které má ve střídavé péči. Po rozvodu se zamiloval do kolegyně, herečky Petry Vraspírové a loni si řekli ano. Těhotenství dlouho tajili a oznámili ho, až když Petra byla v šestém měsíci. 

Hvězda seriálu Vyprávěj se třetího dítka dočkal 24. listopadu. „Ahoj všem. Trochu to trvalo, ale na to krásné se musí občas počkat. Chtěli bychom, abyste se o tom dověděli od nás. Dnes ve tři hodiny ráno se nám s Peťkou narodil syn Nathaniel Vojtek,“ oznámil Roman Vojtek na Instagramu. A po třech dnech si malého přivezli domů. 

VIDEO: Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 „A jsme kompletka. Spolu, doma, zdraví a šťastní. Chci vám všem moc poděkovat za vaše zprávy a gratulace. Čtu si v nich, dělají nám radost a myslím, že postupně bude i čas na mé odpovědi," napsal Vojtek a opět se dočkal spousty gratulací od kolegů z branže. 

 „Malý, zdrcnutý Románek. Miluna malá," okomentovala společnou fotku herečka Jana Bernášková (39).  „To je tak strašně krásný. Tak moc vám to přeju a gratuluju! Ať jste zdraví!" píše moderátorka Gabriela Lašková(30). 

VIDEO: Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video
Video se připravuje ...

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií