Zmlácený Jeremy Renner by již měl natáčet seriál o Hawkeyovi, co zatím víme?

Zmlácený Jeremy Renner by již měl natáčet seriál o Hawkeyovi, co zatím víme?

Ze seriálů se aktuálně natáčí Hawkeye a Loki, k nim by se v první polovině roku 2021 měla přidat She-Hulk a Moon Knight, následně by se měl začít natáčet v půlce příštího roku seriál o Nicku Furym. Co zatím víme o seriálu s nejlepším lukostřelcem a co na toto konto řekla hlavní producentka?

15 1
28.11.2020

V posledních týdnech se připravoval v ateliérech v Atlantě natáčecí set pro seriál s Hawkeyem. Podle posledních informací se seriál začal natáčet. Sice to nemáme stoprocentně potvrzené, jelikož se má natáčet převážně v interiérech, kam se zvídaví fotografové nedostanou, nicméně herec Jeremy Renner na svých sociálních sítích sdílel pár příběhů, které v nás indikují, že se opravdu již natáčí.

Když se podíváte na níže uvedenou fotku, tak Renner má dost podobný vzhled, jak v určitých filmech vypadal Hawkeye. Ano, už sice nemá vyholené strany jako v Endgame, ale jeho nový účes spíše připomíná první filmy, kdy Renner jako Hawkeye začínal. Jelikož nemáme tuchy, co jiného by nyní Renner mohl natáčet, kde by měl plno modřin, soudíme, že se určitě bude jednat o jeho seriál na streamovací stanici Disney+.

(Dokáže marvelácký Green Arrow zaujmout ve svém vlastním seriálu? Foto: Disney)

Producentka seriálu Trinh Tran již před časem slíbila, že Clint Barton nebude jedinou hlavní postavou. Stejně velkou úlohu bude mít i Kate Bishop, která se stane novým Hawkeyem. V minulosti byla s rolí spojována Hailee Steinfeld, ale to bohužel stále není oficiálně potvrzené. Divili bychom se, kdyby to ale nakonec bylo jinak. V dalších dnech se to minimálně stoprocentně potvrdí či naopak vyvrátí.

Hailee Steinfeld je ostatně s rolí Kate Bishop spojována už téměř rok. Několik hollywoodských insiderů si je jistých, nicméně Disney se svým oficiálním stanoviskem pěkně otálí. Novinářům se alespoň podařilo vyšťourat, že Steinfeld je minimálně pozvána na natáčení. A proč by herečka navštěvovala set, kdyby v něm nehrála? Tato zpráva se nejspíše stane pravdou.

A co dalšího producentka Trinh Tran prozradila? Když se sešla s Kevinem Feigem, dostala jasné zadání. Seriál musí vypadat filmově za každou cenu. Klasický fanoušek MCU prý nemá poznat rozdíl, zda kouká na film či na seriál. Feige nestojí o žádné výkyvy v kvalitě. Seriály na Disney+ mají působit filmovým dojmem, jen budou mít tvůrci místo klasických dvou hodin k dispozici třeba až osm hodin, kdy mají svůj příběh dotáhnout k dokonalosti.

V Atlantě se aktuálně nenatáčí jen Hawkeye. Probíhá tam aktuálně natáčení i Spider-Mana 3, oficiální název filmu zatím nemáme. Podle všeho skladatel Michael Giacchino již zahájil práce na soundtracku. V tu samou dobu se natáčí na druhém konci světa (Velká Británie) snímek Doctor Strange in the Multiverse of Madness. V tuto chvíli zatím nevíme, zda k filmu složí hudbu právě Giacchino, který se postaral o výborný soundtrack k prvnímu filmu.

(Renner musí natáčet seriál o Hawkeyovi, co jiného by to bylo? Foto: Instagram – Jeremy Renner)

Co očekáváte od seriálu s Hawkeyem? Dokáže tento hrdina hravě unést svůj vlastní seriál?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2, článek 3)

Diskuze /7

ori

Možno sa len pobil v bare :D

webmaster
28.11.2020 | 15:36:44
DC Expert

Někdo mu řekl v avengers si byl nejhorší hrdina a dokonce si nedostal ani svůj film a on hned ty hajzle já tě zabiju a pak dostal přes držku. :D

28.11.2020 | 17:41:11
akashko12

Neočakávam od toho veľa, nedokážem si predstaviť že Hawkeye utiahne celý seriál sám. Ale dám tomu šancu. Aj tak sa najviac teším na WandaVision :D.

redaktor
29.11.2020 | 0:33:28
OliviaBenson.

a já se naopak velmi těším xD jsem obrovský zastánce Hawkeye :-)

29.11.2020 | 9:43:39
Martan73

Tak že by tam byl Renner jen pár prvních dílů, pak ho zabijou a seriál by měla táhnout zase nějaká pubertální holka? To aby se chytli nový mladý diváci? No uvidíme. Tedy pokud se vydjí tímto směrem, tak já asi neuvidím. Seriálů tohoto typu (Batwoman, Supergirl, apd.) mne nějak nebaví.

29.11.2020 | 10:05:24
DC Expert

Já se těším na seriál Loki a také na Blood moona

29.11.2020 | 12:04:30
Ratemus

Seriál má být o předání pomyslné pochodně jeho dceři, která má být následně součástí Young avengers který by se měl poprvé v Antman 3. Ovšem bb o skončení Rennera v mcu nenapadlo ani slovo.

29.11.2020 | 12:07:03
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejlepší postavy: Marvels

Reklama

Zajímavosti

Colman Domingo přiznal kontakt s Marvelem, ale o Kangovi neřekl ani slovo

Colman Domingo přiznal kontakt s Marvelem, ale o Kangovi neřekl ani slovo

Nejenže čekáme na nového Kanga, ale taktéž očekáváme odhalení jeho úlohy v širším MCU. Kang má projít určitou změnou a zřejmě se to neobejde bez osekání jeho příběhu. Alespoň takto se o tom v zákulisí hovoří. Budou mít tedy hvězdy stále o tuto roli zájem? Domingo se konečně vyjádřil.

Marvel Cinematic Universe

PRVNÍ FÁZE

 

DRUHÁ FÁZE

 

TŘETÍ FÁZE

 

ČTVRTÁ FÁZE

 

PÁTÁ FÁZE

Galerie

Galerie

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama