Hlavní obsah
Článek

Jitka Nováčková (31) se už před časem odklonila od modelingu a ponořila se do světa sociálních sítí. Je úspěšnou youtuberkou a instagramerkou a také vítězkou kategorie Go Global na loňských Czech Social Awards. Ty letošní proběhnou 29. listopadu online.

Jak známo, sociální sítě jsou hracím hřištěm haterů. Má s nimi i Jitka zkušenosti? „Musím říct, že mám skvělé fanoušky a hateři se mezi nimi téměř neobjevují. Nevadí mi, když mi někdo napíše milou konstruktivní poznámku, protože vidím, že si dal čas, aby mi pomohl se zlepšit. Vyloženě zlých reakcí mám zatím málo,“ svěřila, že má fajn online publikum.

Také se snaží, aby lidem bylo při pohledu na fotky a videa, která jim nabízí, příjemně. To ale neznamená, že nesdílí nezdary, naopak. Snaží se ukazovat realitu svého života včetně pádů, a to doslova. Nedávno se „pochlubila“, jak si na ulici rozbila koleno a musela vyhledat pomoc, sdílí také příhody s jazykovou bariérou či kulturní rozdíly mezi Českem a Řeckem.

„Snažím se, aby můj Instagram byl místem, na kterém se lidé budou cítit dobře a budou vědět, že i nezdary nebo nepříjemné situace jsou běžné. Proto jsem například sdílela i velmi osobní fotografii z nemocnice. Jednou jste dole a jednou nahoře. Realita by na sociálních sítích chybět neměla,“ říká Nováčková.

S partnerem Timem Sparvem Jitka momentálně pobývá v řeckém městě Larissa. Čeká první dítě, ale kde bude rodit, zatím neví. Chtěla by v Praze. „Do Larissy se stěhoval partner, který v Řecku podepsal novou smlouvu a já měla v plánu jej navštěvovat. A hlavně rodit v Praze, kde mám stále zarezervovaný termín v porodnici a čekám, jak se situace vyvine. Bohužel vzhledem k pandemii a zdravotnímu doporučení doktora nemohu zatím cestovat. Tak uvidíme.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám