Patricie Pagáčová byla v dětství nevinnost sama. Dokazuje to fotografie ze seriálu, v němž se zapomnělo, že hrála

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
patricie pagacova 1
patricie pagacova 1

Diváci ji znají hlavně jako Terezu z nekonečného seriálu Ulice, ale Patricie Pagáčová, dříve Solaříková, se do povědomí poprvé zapsala jako Anička Studničková v seriálu Ranč U Zelené sedmy. Dnes je z ní usměvavá kráska a hvězda sociálních sítí.

Seriál Ulice vysílá televize Nova už od roku 2005. V té době s ním začínala i Patricie Pagáčová jako Tereza Jordánová. S rolí vydržela až do roku 2019, kdy na vlastní žádost odešla.

Každý všední den po dobu čtrnácti let se objevovala v seriálu a její postava patřila nejen k těm stálejším, ale také nejdůležitějším. Pro diváky ale rozhodně nebyla neznámou herečkou.

Usměvavá dívenka

Herečka se narodila 19. prosince 1988 a přestože letos oslaví třicáté druhé narozeniny, vypadá stále jako holčička. Může za to její velký úsměv a jiskra v očích.

Televizním divákům se poprvé představila jako Anička Studničková, kamarádka jednoho z hlavních hrdinů v seriálu Ranč U Zelené sedmy.

Anička a Matěj se poprvé potkají, když se jeho rodina nastěhuje na ranč a Matěj začne chodit do školy. Tam zjistí, že je Anička šikanována nejen spolužačkami, ale také učitelkou Peštovou.

Postupně se z nich stanou kamarádi a Matěj se zařekne, že až jim bude osmnáct, vezmou se.

Anička to doma nemá jednoduché, protože její otec je hrubián, a tak začne čím dál tím víc ona i její rodina trávit čas u Kudrnových na statku.

Seriálová hvězda

Herečka tak měla skvěle nastartovanou kariéru a dnes je z ní především seriálová hvězda.

Kromě Ranče U Zelené sedmy či Ulice se v současné době objevuje v seriálu Sestřičky Modrý kód, který plynule navazuje na Modrý kód.

Právě díky tomu, že se na obrazovkách objevuje od svých osmi let, je neustále pod dozorem a kritikou diváků.

Před kamerou Patricie prakticky vyrostla a s tím se samozřejmě měnila i její postava. Herečka byla často kritizována, že je při těle nebo že si příliš nerozumí s módou.

Vlna kritiky přišla i poté, co se objevila jako porotkyně v show SuperStar 2020. Podle mnohých prý neměla v pěvecké soutěži co dělat, když není zpěvačkou.

Ke skvělé postavě bez diet

Dnes je Patricie brána za jednu z nejhezčích českých hereček. Její tělo se s věkem samozřejmě měnilo a ani jí nebylo příjemné, když ji diváci kritizovali za to, jak vypadá.

Přesto nikdy nepodlehla kouzlu zázračných diet a za skvělou postavu, kterou má nyní, vděčí především cvičení.

O tom, jak člověk vypadá, rozhoduje jen on sám, a i sama herečka přiznává, že to je jen v hlavě.

Z holčičky s mikádem, která se v roce 1996 začala objevovat v seriálu, se proměnila v dámu, která přestože oslavila už třicáté narozeniny, vypadá stále jako ta Anička z Ranče U Zelené sedmy.

Patricie Pagáčová si stále zachovává stejnou dětskou tvářičku jako dřív.

Autor: Sofie Niklová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články