Hlavní obsah
Článek

Herečka a v poslední době hlavně podnikatelka Gwyneth Paltrow (51) zřídkakdy zveřejňuje fotky svých dětí, které má z manželství s Chrisem Martinem ze skupiny Coldplay. Po dlouhé době udělala výjimku a ukázala obě děti společně.

V minulosti jednou dostala vyhubováno od své dcery, že jí už říkala, že na fotky s ní musí žádat o svolení, takže jimi Gwyneth začala šetřit. Na snímku nyní ukázala jak šestnáctiletou Apple, tak i čtrnáctiletého syna Mosese. Podobají se podle vás víc matce, nebo otci?

„26. listopadu jsem navštívila spolu s těmito mými dvěma láskami místo posledního odpočinku mého otce (na jeho narozeniny). Šťastné díkůvzdání. Život má své úchvatné, ale i těžké momenty. Cítit obě věci najednou je možná to pravé umění,“ napsala ke společnému snímku se svými téměř dospělými blond ratolestmi.

Paltrow a Martin se oficiálně rozešli v roce 2014, ale i po rozvodu jsou stále v přátelském kontaktu a herečka se přátelí i s jeho novou partnerkou Dakotou Johnson (34). Gwyneth si v roce 2018 vzala producenta a scenáristu Brada Falchuka, který se podílel například na seriálu Glee či American Horror Story.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám