Top Gear
96/100 - 97×

Top Gear

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May (v současnosti Chris Harris, Paddy McGuinness a Freddie Flintoff) v zábavném pořadu o autech a všem co s nimi souvisí. Seriál se těší velké divácké oblíbenosti i mimo okruh auto-moto fanoušků díky servírovaným velkým porcím suchého anglického humoru sehraných moderátorů a někdy skutečně ztřeštěným nápadům na způsob testování nových aut.

VB | 2002 | Ukončeno
vysílání
33 sezón | BBC One, BBC Two | 60 minut
žánr
Reality show, Sportovní
hrají
Jeremy Clarkson (Jeremy Clarkson), Richard Hammond (Richard Hammond), James May (James May), Matt LeBlanc (Matt LeBlanc),

Chris Harris překonal světový rekord, i když jenom na chvíli

Chris Harris překonal světový rekord, i když jenom na chvíli

Nedávno jsme vás informovali o tom, že Paddy McGuinness překonal světový rekord s nejrychlejší elektrickou zmrzlinářskou dodávkou na světě. Dalším, kdo získal certifikát GWR, byl jeho kolega Chris, který to dokázal ve spolupráci se značkou Porsche.

0 0
29.11.2020

27. srpna 2020 se Chris Harris zúčastnil pokusu o nejdelší smyk s elektrickým autem, kterým bylo Porsche Taycan. Stalo se tak v německém Hockenheimu na 200 metrovém okruhu. Rekord byl překonán hned dvakrát.

Chris se o to pokusil třikrát. Nakonec se mu povedlo ujet smykem bez přestávky 18 kol s výsledkem 3,3 kilometru, čímž překonal předchozí rekord, který činil 2,5 kilometru. Celá jízda trvala deset minut. Poté, co získal svůj certifikát, řekl: „Teď se podíváme na profesionála.“

Do vozidla usedl Dennis Retera, a po okruhu jezdil, dokud se mu nevybila baterie. Za 54 minut udělal 210 kol bez jediného narovnání předních kol. Ve výsledku najezdil 42,171 kilometru. Při svém pokusu dosáhl průměrné rychlosti 46 km/h.

Foto: GWR

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Filtr seriálů








Reklama