The Prom – Meryl Streep, Nicole Kidman, Ariana Grande spolu v jednom filmu od Netflixu

Pokud někdo před pár lety řekl, že se několik hereckých hvězd sejde spolu s několika dalšími populárními tvářemi v jednom společném filmu pro on-line videoslužbu, tak by mu nikdo nevěřil.

Dejte dohromady ale rostoucí popularitu a peníze Netflixu (a jeho přesné cílení na svého platícího diváka) s bojem Netflixu o diváka s Disney+, HBO Max i Apple TV+  a výsledkem bude The Prom. Jaký bude děj? Jednoduchý – parta ne zrovna úspěšných broadwayských herců rozvíří poklidný život městečka v Indianě, když se zastane studentky, která chce jenom vyrazit na ples se svojí přítelkyní.

ThePromNetflixPoster.jpg

The Prom je broadwayský úspěšný muzikál, který do filmové podoby převedl scénárista a režisér Ryan Murphy (asi nejznámější od něj je film Jíst, meditovat, milovat, jinak jde spíše o režiséra, který se věnuje převážně seriálům, režíroval i Glee). 

Skupinu ne zrovna úspěšných herců ale ztvární Meryl Streep (držitelka tří Oscarů), Nicole Kidman (jeden Oscar), Ariana Grande, James Corden, Keegan-Michael Key, Awkwafina, Kerry Washington a další. Pokud máte pocit, že za castingem stojí více než půlročním výpadkem příjmů filmových studií z kin a méně práce (a peněz), tak jste na omylu – film byl oznámen už loni, pouze dotáčení letos komplikovala startující pandemie COVIDu.

Jestli patříte mezi fanoušky hudebních filmů a muzikálů, tak se máte na co těšit. Premiéru má film 11. prosince 2020 na Netflixu.

Zdroj: Netflix

Speciál: Netflix

Netflix je populární streamovací videoslužba. Kromě filmů, seriálů a dokumentů, které nakupuje, produkuje i svůj vlastní obsah. Nechybí ani mnoho populárních českých filmů, velká část zahraniční produkce obsahuje české titulky, některé tituly mají i český dabing.

Určitě si přečtěte

Články odjinud