Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Estetické úpravy a plastiky stály Daisy Lee majlant: Touha po dokonalosti se stala závislostí

Estetické úpravy a plastiky stály Daisy Lee majlant: Touha po dokonalosti se stala závislostí
Zdroj: Archiv
+ Dalších 11 fotografií
pod kudlou
Známá česká pornoherečka a infulencerka Daisy Lee (23) se postupem času, kdy působí jako mediální osobnost, proměnila k nepoznání a na jejích starších fotkách byste ji možná ani nepoznali. Tajemstvím její proměny není čas ani kouzla, ale desítky návštěv estetických lékařů, kteří ji vymodelovali podle jejích představ. Pro eXtra.cz prozradila, zda se chystá ještě na nějaké úpravy a také se rozpovídala o malých komplikacích s jejími novými zuby.

Herečka z filmů pro dospělé a influencerka Karolína Urbanová je nejvíce známá pod přezdívkou Daisy Lee. Ti, co ji sledují krátký čas, nemohli zaznamenat, že Daisy Lee prošla dlouhou cestou ke zdokonalování sebe sama a na jejích starších snímcích by ji pravděpodobně vůbec nepoznali.

Touha po dokonalosti se stala závislostí

Daisy Lee postupem času podstoupila několik zkrášlujících procedur, od těch méně bolestivých a jednodušších, až po invazivní a náročnější zákroky. Nechala si zvětšit poprsí, udělat nové zuby a podstoupila mnoho úprav v obličeji, jako je zvětšení rtů, botox nebo zvýraznění lícních kostí a dolní čelisti. Vylepšená Daisy se dokonce přiznala, že se stala na některých zákrocích už závislou. "Countouring (zvýraznění lícních kostí a čelisti) je moje nová závislost! Krásně se mi zvýraznily rysy - spodní čelist, lícní kosti pomocí kyseliny hyaluronové, kterou mám i ve rtech," napsala. "Většina zákroků má ale dočasnou životnost, a musím chodit na pravidelné opakované ošetření, není to naštěstí každé tři týdny, jako třeba nehty nebo řasy, to už mě moc nebaví, ale s těmi invazivnějšími zákroky se chodí třeba jednou za rok," řekla pro eXtra.cz Daisy Lee.

Splněný sen

Zdravé a krásné zuby jsou je jedním z hlavních ukazatelů toho, jak se o sebe člověk stará. Krásná Daisy Lee si na úsměvu zakládá, ale ne vždy tomu tak bylo a byly časy, kdy se za úsměv styděla, a proto se rozhodla, že si zuby nechá upravit. "Ze svých zubů jsem měla vždy komplexy a styděla se za ně moc," napsala Daisy, pro kterou byly nové zuby splněním snu. "Když jsem viděla v jakém stavu mám spodní zuby, tak jsem byla v šoku. Nejenže jsem na ně kašlala, ale moje minulost, kdy jsem jela těžký bomby, se na nich taky dost podepsala. Tři zuby mi museli trhat, jelikož jsem měla kazy, které vedly k zánětu a poté se musely vždy vytrhnou," přiznala Daisy, která se dnes pyšní krásným bílým úsměvem.

"Občas se mi ale stává, že mi korunka zubu upadne, a tak mám doma koupené lepidlo a nalepím si ho zpět," řekla pro eXtra.cz úsměvně.

Daisy Lee také pro eXtra.cz prozradila, že není úplně spokojená se svým zadečkem a v budoucnu možná podstoupí úpravu i této partie.

Na starších fotkách herečku z filmů pro dospělé a influencerku Daisy Lee možná nepoznáte, avšak jedno je jasné, úpravy jí opravdu prospěly a Daisy září více než kdy dřív.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy