Jak pokračuje kariéra Penny po skončení Teorie velkého třesku

Po dlouhých dvanácti letech skončil minulý rok divácky oblíbený sitcom Teorie velkého třesku. Představitelce Penny, herečce Kaley Cuoco sitcom skvěle nastartoval kariéru a vystřelil ji mezi hvězdy. Dokáže se na výsluní udržet, i když už dávno padla poslední klapka seriálu? A na čem pracuje nyní?

Spolupráce na Malém Sheldonovi

Její herecký kolega Jim Parsons, který v Teorii velkého třesku ztvárnil Sheldona Coopera, se v roli vypravěče a zároveň jednoho z producentů podílí na tvorbě seriálu Malý Sheldon. Ten pojednává o dětství tohoto šíleného génia. A není jediným z party, kdo se na tvorbě seriálu podílí. Krátce přidala ruku k dílu i Kaley. I když jsme mohli v projektu zaznamenat pouze její hlas, i tohle angažmá se počítá.

Hlas Harley Quinn

Harley Quinn je bezpochyby velmi zajímavou komiksovou postavou, a tak není divu, že se dočkala vlastního seriálu. Toto animované dílo se vskutku povedlo – a v originále hlavní postavě propůjčila svůj hlas právě Penny z Teorie velkého třesku. Jde vidět, že ani dabing není Kaley Cuoco úplně cizí.

Sexy letuška v mysteriózním thrilleru

Už 26. listopadu bude mít premiéru na HBO Max nový mysteriózní thriller Letuška, kde hlavní roli letušky ztvárnila právě Kaley Cuoco. Pro fanoušky to bude první příležitost vidět Penny v úplně jiné úloze. Už nepůjde o komediální žánr, ale herečka se ukáže ve vážnější roli, což bude jistě velmi zajímavé sledovat. Seriál má celkem osm epizod a byl natočen na motivy celosvětově známého románu Chrise Bohjaliana. Uvidíme, zda se herečka dokáže vymanit ze své ikonické role a předvede nám něco víc.

Jde vidět, že Kaley určitě nezahálí a na své kariéře pracuje i nadále. Snad se jí bude dařit stejně jako doposud.

Zdroje: IMDb

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu