Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

David Lynch míří na Netflix


ikona
Mr. Hlad
david lynchinland empirenetflixtwin peakswisteria
Co chystá legendární režisér?  

Klasik a legenda David Lynch se nefláká. Jeho poslední film jsme sice viděli v roce 2006, kdy do kin dorazilo Inland Empire, ale posledních čtrnáct let se věnoval především krátkým filmům a také oživil televizní klasiku Městečko Twin Peaks. V lednu se také na Netflixu objevil jeho kraťas What Did Jack Do? A je dost možné, že si s jeho pomocí chtěli Lynch a streamovací gigant vyzkoušet, jak moc by jim mohla sedět vzájemná spolupráce. A podle všeho jim sedí docela dobře, protože další projekt chystá Lynch přímo pro Netflix. 

Jisté je, že novinka režiséra The Lost Highway, Modrého sametu nebo Mulholland Drive vzniká pod názvem Wisteria. Ale to je tak všechno. Jestli půjde o film nebo o seriál, zatím nikdo prozradit nechce. Na druhou stranu Lynch prohlásil, že kdyby nebylo pandemie, nejspíš by už na nějakém filmu nebo seriálu dělal. Wisteria by se měla začít natáčet v Los Angeles a bude u toho i Lynchova dlouholetá producentka Sabrina S. Sutherland. 

Hned po ozámení nového projektu se začalo teoretizovat, že by mohlo jít o další sérii Městečka Twin Peaks. Možnou novou řadu sice nedávno nevyloučil Kyle MacLachlan, ovšem vzhledem k tomu, že další z tvůrců seriálu Mark Frost prý s netflixovskou novinkou nebude mít vůbec nic společného, s největší pravděpodobností půjde o úplně nový projekt. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace