28 novinek, které Netflix uvede v prvním prosincovém týdnu

28 netflix novinek

Netflix chystá uvést hned osmadvacet novinek během prvního prosincového týdne. Nenechte se ale zmást vysokou číslovkou. Konečně se sice dočkáme Fincherova Manka, krásně zpracovaného dokumentu o životě na jiných planetách a poměrně kvalitní nabídky českých filmů, většina dalších titulů se nám ale nezdá moc zajímavá.

Andělino vánoční přání

Její táta sice pracuje až v daleké Austrálii, ale Anděla se rozhodne, že celá rodina prostě musí být na Vánoce pohromadě. A má i plán, jak to zařídit. (1. prosince)

Legenda Isla Nublar – 1. řada

Cvičitel velociraptorů a manažerka Jurského parku řeší dinosauří apokalypsu obřích rozměrů. (1. prosince)

Marie Antoinetta

Netradiční kostýmní drama sleduje vzestup mladé královny a její luxuní život jako ve zlaté kleci, kvůli kterému nakonec přišla úplně o všechno. (1. prosince)

Modrá laguna

Dvě děti ztroskotají na opuštěném ostrově. Po pár letech se do sebe zamilují a snaží se v tomhle odlehlém ráji žít normální život. (1. prosince)

Vánoční filmy našeho dětství – 1. řada

Podívejte se, jak vznikaly nejúspěšnější vánoční filmy, poslechněte si rozhovory s lidmi, kteří se na nich podíleli, a nahlédněte do zákulisí natáčení. (1. prosince)

Vendetta

Manželku mu zavraždil muž, kterého kdysi dostal za mříže. Teď se tenhle detektiv nechá schválně zavřít do stejného vězení, aby se mohl pomstít. (1. prosince)

Ari Eldjárn: Promiňte mou islandštinu

Islandský komik Ari Eldjárn si utahuje z rivality mezi severskými národy, hollywoodské verze Thora nebo batolat a jejich zvláštních rozmarů. (2. prosince)

Hazel Brugger: V tropech

Komička Hazel Brugger se ve standupovém speciálu opře do neukázněných hus, ukecaných gynekologů nebo půjček od německých bank. (2. prosince)

Ostrá

Talentovaná mladá zpěvačka má na oblíbené pěvecké soutěži neuvěřitelný úspěch. Mnohem víc ale touží získat lásku svého otce, který je členem poroty. (2. prosince)

Perníková věž

Mladý rebel je přesvědčený, že za smrt jeho holky může místní mafián, a tak se rozhodne vzít věci do svých rukou. (2. prosince)

Rodinný film

Rodiče vezmou psa a vydají se na plavbu po ocenánu. Doma ale nechají dvě dospívající děti, kterým se situace rychle vymkne z rukou. (2. prosince)

Staříci

Dva staříci na pokraji sil se vydají pomstít prokurátorovi, který je kdysi jako politické vězně poslal za mříže. (2. prosince)

Svět mimozemšťanů – 1. řada

Seriál, který aplikuje zákony života na Zemi na zbytek galaxie a kombinací vědy a fikce si pohrává s různými představami o životě na jiných planetách. (2. prosince)

Tátova volha

Náhle ovdovělá kostýmní výtvarnice Eva objeví v manželově pozůstalosti tajemnou dětskou kresbu a vyrazí s dcerou po stopách rodinné záhady. (2. prosince)

Break

Po vážném úrazu přemýšlí Lucie, jestli se má dál věnovat tanci. A narazí při tom na Vincenta, nadaného tanečníka breakdance, který má vlastních trablů taky až nad hlavu. (3. prosince)

Chico Bon Bon a Den bobulí

Opraváři plánují každému ve městě dovézt bobulové cukroví, jak nejrychleji dovedou. Musí to stihnout, než se všichni probudí, jinak hrozí vánoční pohroma. (3. prosince)

Do do sol sol la la sol

Kdysi úspěšné pianistce zbyl kromě očí pro pláč už jenom hezký úsměv. Pustí se ale za svojí šťastnou hvězdou a dostane se do městečka, kde najde naději, domov a lásku. (3. prosince)

Soukromé životy – 1. řada

Ve světě, kde je soukromí už dávno jenom chiméra, odhalí parta podvodníčků děsivé spiknutí, za kterým stojí vláda spolčená s chamtivou megakorporací. (3. prosince)

Tajemství: Odvaha snít

Vdova, která má problémů až nad hlavu, potkává okouzlujícího profesora. Ten pro ni má zprávu, která jí může změnit život, ale zatím si ji nechává pro sebe. (3. prosince)

Zase Vánoce

Táta od rodiny se zasekne v časové smyčce a musí pořád dokola slavit Vánoce, i když je naprosto nesnáší. Aspoň konečně zjistí, na čem v životě opravdu záleží. (3. prosince)

Big Mouth – 4. řada

Životy dospívajících kamarádů se převrátí vzhůru nohama, jakmile udeří puberta a její zázraky i hrůzy. Ztřeštěná komedie od kámošů Nicka Krolla a Andrewa Goldberga. (4. prosince)

Hlava v pejru – 1. řada

Aspirující komička dá vale svému pohodlnému, ale prázdnému životu s odsuzující rodinou, zamotanými vztahy a věčnou sebekritikou a rozhodne se naplno věnovat stand-upu. (4. prosince)

Králové Joburgu – 1. řada

Bratři Masirové kralují johannesburskému podsvětí, ale jejich nadvládu ohrožuje rodinná kletba a spletitá pavučina zrady a lži. (4. prosince)

MANK

Hollywood 30. let vypadá úplně jinak, když se na něj podíváte očima sarkastického scénáristy a alkoholika H. J. Mankiewicze, který právě dokončuje svého Občana Kanea. (4. prosince)

Nesmrtelná Leyla

Nezdolná žena, její manžel a manželská poradkyně, ke které spolu chodí, zabřednou do zhoubného milostného trojúhelníku a děsivého plánu na získání starodávného rukopisu. (4. prosince)

Selena: Cesta ke slávě – 1. část

Americká zpěvačka s mexickými kořeny Selena na cestě za velkým snem o slávě, pro kterou toho ona i její rodina musely hodně obětovat. (4. prosince)

Vánoční přestřelka

Překazí vraždu jednoho muže a společně pak zabijákům utečou. A navíc ho hledá žena, se kterou se právě seznámil. (4. prosince)

Mighty Express: Vánoční dobrodružství

Parta Mighty Express přivítá další vláček a pak všichni odfrčí do sněhové bouře, aby stihli doručit vánoční dárky dětem v Traťovicích. (5. prosince)