Peroutka a Gášpárová spolu letí do Egypta!

Copak mezi nimi asi je? Milana Peroutku a Dívku roku 2016 Gabrielu Gášpárovou jsme zastihli na společném focení. Bylo vidět, že si tihle dva velmi dobře rozumějí a dokonce se přiznali, že spolu za pár dní letí do Egypta. Že by romantická dovolená?

Milana Peroutku asi není potřeba dvakrát představovat. Většina lidí si ho zřejmě pamatuje z show Tvoje tvář má známý hlas, kde několikrát zazářil. A samozřejmě jako moderátora Snídaně s Novou či ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Ovšem Milan má také vlastní kapelu Perutě a právě proto se potkal s Gášpárovou. „Příští týden spolu opravdu letíme do Egypta. Ale nic za tím nehledejte, budeme tam natáčet videoklip na Milanovo nové cd, které vyjde příští rok v březnu,“ usmívala se sympatická brunetka. Škoda, vedle herce, moderátora a zpěváka by se nám určitě líbila.

Oba dva tak jsou v jednom kole. Gášpárové řeší nabídky na focení i na role ve filmech, takže si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže. „Jsem spokojená. Lepší, než doma koukat do zdi a nevědět, co bude zítra. Takhle to vlastně nevím taky, ale jen díky tomu, že toho mám fakt hodně,“ směje se Gabriela. Na videoklip kapely Perutě už se i díky ní moc těšíme. A pokud by někoho zajímalo, proč Milan a Gábina nemají během focení roušky, odpověď je jednoduchá. Pravidelně chodí na testy, které zatím vždy vyšly negativně na nemoc covid-19. Další budou absolvovat před odletem do Egypta.

Krátké video z focení zde:

https://www.youtube.com/…6dU
reklama

reklama