Dáda vyzradila své největší přání a… Hrozba kolem Aničky?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dáda vyzradila své největší přání a… Hrozba kolem Aničky?!

Dáda Patrasová s dcerou Aničkou
Dáda Patrasová s dcerou Aničkou (Aha! Marek Pátek)

Herečka, zpěvačka a bývalá královna dětských srdcí se rozpovídala o koronaviru, velkém přání i o stavu dcery Aničky. Blýská se na lepší časy, nebo Patrasová prožije Vánoce v nervech?

„Mám velký strach o svou dceru, o svého syna, vnuky, o manžela a zatím teda, musím zaťukat, nikdo z nich koronavirus neměl. Ani já… Teď jsem dostala krásnou knížku od Haliny Pawlowské o tom, jak přežít koronavirus, za což jí moc děkuji. Čas trávím doma nebo na zahradě, maximálně jdu nakoupit a rychle zpátky. Mám doma pejska a kočičku, ti jsou se mnou hodně v kontaktu. Uklízím, vařím, nic moc se nezměnilo,“ pověděla o svém životě v době koronaviru Patrasová.

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka

Video se připravuje ...

Myslí hlavně na Aničku

„Přání mám veliký. Už aby ten koronavirus skončil, už aby lidi mohli zase svobodně dýchat, svobodně se pohybovat, aby byli zdraví, aby byla zdravá moje rodina. Hlavně Anička… No, pořád je tam hrozba. Ale vypadá dobře, sluší jí to, ona je šťastnej člověk. Té sluší všechno,“ prozradila o svém velkém přání a o stavu dcery Aničky Dáda.

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
30. 11. 2020 • 13:30

Paní Patrasová asi neměla zrovna trojku v žíle a tím pádem zapomněla podotknout, že tam Felix denně chodí popovídat a na jídlo a večer denně telefonuje s Vitem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.