Staré dobré časy

S některými princi se (asi) nedá žít

Staré dobré časy

Do manželství jsem vždycky vstupoval opravdově a pokaždé jsem věřil, že tentokrát vydrží.

Řekla bych, že mám obrovské štěstí na muže, kteří jsou krásní, zajímaví, a ještě k tomu mi dávají i syny,“ říkávala Simona Stašová. „Do třiceti jsem byl svobodný a užíval si života. Pak jsem to nějak zkazil a oženil se,“ tvrdil Pavel Trávníček. Manželé, kterým to spolu nevyšlo.

Říká, že měla ve svém životě spoustu úžasných mužů, ale nezůstala nakonec ani s jedním z nich. „No a co? Život je přece tak barevný a stojí za to žít ho, ať už s tímto mužem, nebo s jiným,“ krčila rameny herečka Simona Stašová. Herečka, která si vzala snad nejznámějšího českého prince. Pavla Trávníčka.

Rozvedli je rychle. Neměli děti

O pět let mladší dceru slavné herečky Jiřiny Bohdalové si vzal ve svých třiceti letech. „Do každého svého manželství jsem vstupoval opravdově a věřil jsem, že to vydrží,“ objasnil pohledný a žádaný herec svůj vztah k posvátnému vztahu manželskému. Ten se Simonou Stašovou nakonec trval pět let. Rozvedli je poměrně rychle. Prý hlavně proto, že spolu neměli děti.

Nemohla žít ani s ním, ani bez něho

Když jsme točili

Zbývá vám 63% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden