Srdcařská okénka v Rock Café s osobnostmi

Ačkoliv koronavirus už podruhé zavřel hudební i divadelní sál Rock Café, na to nejdůležitější si zatím netroufnul – na jejich srdcařství! Legendární klub na Národní třídě nechtěl zůstat jen sedět se založenýma rukama, ba naopak – i v této situaci chce pomáhat potřebným. Rock Café proto spojilo síly s hudebníky, divadelníky a dalšími osobnostmi spjatými s klubem a otevřeli Srdcařské okénko.

Jak to funguje? Dvakrát týdně vám vaši oblíbenci u Rock Café načepují pivo z minipivovaru do pet lahve s sebou, případně udělají kávu z pražírny Doubleshot. 30% z tržby z daného dne je pak vždy věnováno na charitativní projekt vybraný přímo těmi, kteří se toho večera postaví za pípu. Otevřeno je vždy od 16:00 do 20:00.

Prosincová okénka přímo 1.12. źahájí generál Petr Pavel, který byl náčelníkem Generálního štábu Armády ČR a předsedou vojenského výboru NATO. Pan generál se rozhodl, že svým počinem podpoří vybraný domov důchodců.

Kompletní program okének je k nalezení na webu klubu (www.rockcafe.cz). A pokud vám karanténa nebo jiné důvody nedovolují dorazit, můžete si zakoupit virtuální nápoj v síti GoOut a přijít si ho vypít, až Rock Café opět otevře. Doba je sice složitá, o to cennější ale tyto drobné dobré skutky jsou!

Comments

comments

Vyhledat