Eliška Bučková prodělala koronavirus: Nechci Vás strašit, ale...

Eliška Bučková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. listopadu 2020 12:08

Modelka Eliška Bučková (31) má za sebou nepříjemné období. Nakazila se koronavirem a dokonce málem skončila v nemocnici! I když už je v pořádku, nebezpečí si dál dobře uvědomuje a proto poslala svým příznivcům vzkaz!

Eliška Bučková prodělala stejně jako statisíce Čechů koronavirus. Na sociálních sítích se svěřila, že na čas ztratila chuť, ta už se jí ale naštěstí opět vrátila. Průběh její nemoci byl spíše vážnější, dokonce málem skončila v nemocnici!

Dnes jí ale už naštěstí končí karanténa. „Teda řeknu Vám, že moct zase vyjít po čtrnáctidenním marodění z domu a nadechnout se čerstvého vzduchu, je jako balzám na duši,“ pochvaluje si modelka.

Přesto si uvědomuje, že koronavirs je opravdu vážná věc, kterou nelze jen tak podceňovat. Svým věrným fanouškům proto poslala naléhavý vzkaz. „Moc Vás prosím, až nám rozvolní obchody a restaurace, nepodceňujte dezinfikování rukou a dodržování bezpečnostního opatření,“ žádá je.

Ona sama teď přiznává, že si egoisticky myslela, že vzhledem k jejímu sportovnímu životnímu stylu a tomu, že už má za sebou i exotickou chřipku dengue, se domnívala, že ji covid nemůže položit. Jenže opak je pravdou!

„A jenom děkuji Bohu a péči svých blízkých přátel, kteří mi posílali léky i vitamíny, že jsem neskončila v nemocnici na plicním ventilátoru. Nechci Vás strašit, toho jsme si za poslední měsíce užili dost, jenom mluvím ze své vlastní zkušenosti. Prosím, buďme opravdu ohleduplní a zodpovědní, zdraví máme jenom jedno,“ apeluje na Čechy Eliška Bučková.

Témata: Eliška Bučková Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)