Dárky, se kterými letos potěšíte své blízké

Dárky, se kterými letos potěšíte své blízké

Vánoční dárky letos budeme asi řešit hlavně online. A vlastně, proč ne? Užijte si nakupování z pohodlí domova. My vám to alespoň trochu usnadníme. Dali jsme dohromady více jak 20 tipů na vánoční dárky, se kterými letos určitě potěšíte své blízké.

Do Vánoc nám zbývá už jen necelý měsíc, a i když to budou letos trochu jiné Vánoce, soustřeďte se hlavně na všechny pozitivní věci a užijte si čas strávený s rodinou. Pokud ještě stále sháníte vánoční dárky nebo vám prostě jen chybí inspirace, dali jsme pro vás dohromady několik tipů, které by se nejen mohly hodit, ale rozhodně zabodují.

Šperky

Není ženy, které by neudělal radost malý šperk. Stačí si jen vybrat typ, který vaše žena, kamarádka, maminka nebo sestra preferuje. Krásnými náušnicemi či náhrdelníkem nikdy nešlápnete vedle. V případě prstýnku bychom si jen dali pozor na velikost, ale i ta se dá malou lstí jednoduše změřit. A pro pány, milovníky doplňků, se jistě také něco najde.

Kruhové náušnice s perličkami, prstýnek a náramek s přívěskem (vše Lesvar), zlatý náhrdelník s medailonem (Missoma), pánský kožený náramek (Tommy Hilfiger prodává Zalando.cz)

Kosmetika

Dalším častým dárkem, který se objevuje pod vánočním stromkem, je kosmetika. V tomto případě je jedno, jakého pohlaví je obdarovaný. Pro ženy je přece jen trochu složitější vybrat něco konkrétního, pokud vám své přání výslovně neprozradí. Držte se tedy dárků, které jsou univerzálnějšího charakteru. Pro pány by se mohla hodit péče pro vousy, ale i pleť.

 

Pleťové oleje Origin a 15 ONEST, veganské balzámy na rty Crazy Rumors (koupíte na Veganbalzamy.cz), sada na holení pro muže Scottish Fine Soaps (koupíte na Notino.cz), limitovaná edice balzámu na rty s příchutí vanilkového rohlíčku OSTĒ, pěna na holení Vichy (koupíte na Notino.cz), pánský parfém Yves Saint Laurent Y (koupíte na Notino.cz)

Oblečení

Měkký dárek by neměl chybět. Drobnost v podobě ponožek snad nikdy neurazí, ale buďte kreativnější. Věříme, že toho, komu chcete udělat radost, dobře znáte. Víte, co má rád a co nosí. A zase ty ženy! Ale vlněný svetr určitě vždy potěší stejně jako vysněný kabát, kabelka nebo dokonce boty. Kožené rukavice, košile nebo sportovní věci budou naopak ideálním dárkem pro tatínka nebo partnera. 

 

Klobouk z kolekce Brixton (koupíte na Answear.cz), pánská sada motýlku a manžetových knoflíčků značky Otto Kilian, kardigan s příměsí vlny Mango (koupíte na Answear.cz), limitovaná edice FENG CHEN WANG a Converse (koupíte na Freshlabels.cz nebo Footshop.cz), kožená kabelka Rebecca Minkoff (koupíte na Zalando.cz), pánská vlněná šála s příměsí kašmíru Samsøe Samsøe (koupíte na Zalando.cz), kožená peněženka Hugo Boss (koupíte na Zalando.cz), kožené dámské boty Vagabond (koupíte na Answear.cz)

Kniha

V dnešní době jistě jedna z věcí, na které máme mnohem více času než kdy jindy. Několik tipů můžete najít v našem posledním článku

zdroj: pinterest.com

 

Elektronika

Nová kulma, fén či žehlička na vlasy. Tím jistě potěšíte nejednu ženu. Každopádně všechny elektronické dárky budou nejvíce bodovat u mužů

 

Sluchátka Marshall (prodává Mall.cz), čistící sonický přístroj FOREO Luna™ 2 (prodává Notino.cz), bezdrátový reproduktor JBL (koupíte na Mall.cz), pánský holící strojek Philips (koupíte na Mall.cz), horkovzdušný kartáč na vlasy Hot Tools (koupíte na Salononline.cz), elektrický holící strojek Philips (koupíte na Mall.cz)

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram