Filmový ježek Sonic dostane v roce 2022 pokračování

30. 11. 2020 - 13:00 | Novinky | Adam Homola

Filmový ježek Sonic dostane v roce 2022 pokračování zdroj: Foto: Cinemart

Jeden z překvapivých úspěchů letošního roku? Filmová adaptace legendární herní série o ježku Sonicovi. A teď se chystá pokračování.

Film s Jimem Carreym jako hlavním záporákem Dr. Robotnikem uspěl a utržil překvapivě nemalé množství peněz. Pokračování tak bylo spíše jen otázkou času a všechno nasvědčuje tomu, že se pokračování začne natáčet už poměrně brzy.

Podle nejnovějších spekulací se začne natáčet pod kódovým označením Emerald Hill a pokud drby nelžou, měl by se druhý Sonic natáčet příští rok, konkrétně mezi 15. březnem a 10. květnem. Pak bude následovat postprodukce a finální výsledku se dočkáme v dubnu 2022. Pokud se tedy něco nezmění, nebo pokud produkci neovlivní koronavirus.

První film neuspěl jen tak náhodou, ono šlo ve výsledku vlastně o docela povedený a zábavný rodinný film, byť bez špetky invence či originality. Ostatně jak napsal tehdy Matěj v recenzi:

“Sonicovi by šlo vytknout spousta věcí. Od detailů, jako jsou občas trošku slabší triky a zmíněná akce, která mohla být přeci jen o trochu lepší, až po totální absenci originality a minimum nových nápadů.

Ale ono se na to dobře kouká, ať už jste ježourovi fanoušci, nebo ho prakticky neznáte. Film má rychlé tempo, šlape, režisér dovede dávkovat humor v těch správných dávkách a když to celé skončí, budete mít pocit, že tu hodinu a půl strávenou v kině jste se vlastně příjemně bavili. Nic víc, nic míň. Mně to ovšem stačilo. A když dorazí za pár let pokračování, jako že je k němu nakročeno, rád si na něj zase zajdu.”

zdroj: Cinemart

Zdroje: Movieweb , Screen Daily

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.