Sokolský běh republiky 2020 / nový termín /


prosince
2020

12


Místo: Praha, Ostrava, České Budějovice, Terezín, Milovice a Žebrák

Sokolský běh republiky 2020 / nový termín /

Sokolský běh republiky se poběží v sobotu 28.11.2020 individuálně, šest závodů se uskuteční v 12. prosince

Situace okolo onemocnění COVID-19 se pozitivně vyvíjí, i proto hned šest závodů Sokolského běhu republiky využilo možnost uspořádat ho 12. prosince 2020, kdy bude možné startovat po vlnách či s otevřeným startem díky nižšímu stupni vládních restrikcí na základě tzv. PES.

Zbylých více než 20 závodů se uskuteční v sobotu 28. listopadu. Ty počítají s během v podobě tzv. Individuální výzvy, kdy si závodníci vyzvednou startovní balíček na místě svého závodu a svůj běh absolvují kdekoliv budou chtít v průběhu celého dne.

Pro přesun závodu na prosincový termín se rozhodla Praha, Ostrava, České Budějovice, Terezín, Milovice a Žebrák. Na těchto místech se poběží na označené trase a jednotlivým závodníkům bude měřen čas, vznikne tedy i výsledková listina s odměnami pro ty nejrychlejší. Tyto závody budou zároveň prvními, které se v České republice veřejně uskuteční od vypuknutí druhé vlny koronavirové pandemie. 

„Věřte, že nás vznikla situace velmi mrzí, všichni pořadatelé dáváme do projektu spoustu energie, ale myšlenka oslavy republiky pohybem žije dál.“, reaguje na komplikace a aktuální změny Martin Duka za pořádající Sokol Čertovka. Registrace běží online do původního avizovaného termínu, tedy do půlnoci 25. 11. na www.behrepublikyid.cz.

Věříme, že nás společně neopustí optimismus a přes veškeré komplikace si všichni Sokolský běh republiky užijeme. Nezapomeňte sdílet své běžecké a jiné sportovní zážitky ze sobotního dne na naši facebookovou událost – Sokolský běh republiky – Individuální výzva. Autory vybraných fotografií oceníme dárkem. Svůj běžecký výkon můžete s námi sdílet i v aplikaci STRAVA, v klubu Sokolský běh republiky 2020. Tak sportu zdar!

SOKOLSKÝ BĚH REPUBLIKY – propozice

START, CÍL A ZÁZEMÍ: Zajímavé trasy dle lokality, zázemí v sokolovnách.



Sponzorováno – placená spolupráce

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

27. 11. 2020 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »