50 filmů a seriálů, které zkraje prosince uvidíme na HBO GO

HBO nasadilo neskutečné tempo a hned na začátku prosince přidá do nabídky více jak padesát novinek. Diváci se mohou těšit na kolekci všech filmů Jamese Bonda, dokumenty z dílny Heleny Třeštíkové a vydatnou porci dalších filmových, seriálových a dokumentárních titulů. Nejlepší čas, obnovit si předplatné, pokud jste tak ještě neudělali…

4 dokumenty Heleny Třeštíkové

HBO chystá uvést čtyři známé časosběrné dokumenty oceňované režiséry Heleny Třeštíkové. Diváci se mohou těšit na Katku, Reného, Strnadovi a Marcelu. Dokumenty tak navážou na Mallory, která se již na HBO GO nachází. (1. prosince)

26 filmů o Jamesi Bondovi

HBO připravuje maratón všech šestadvaceti filmů o tajném agentovi 007. V nabídce jsou tedy zahrnuty i neoficiální bondovky Casino Royale (1954, 1976) a Nikdy neříkej nikdy. HBO GO uvede celou kolekci filmů najednou. (1. prosince)

Batman pokračuje: Návrat Jokera

Terry McGinnis převzal Batmanův boj se zločinem od stárnoucího Bruce Waynea, ale ačkoli se Terry od Bruce hodně naučil, nikdy se nedozvěděl šokující pravdu o posledním setkání Batmana s jeho úhlavním nepřítelem Jokerem. (1. prosince)

Budiž světlo

Slovenská vesnička se připravuje na Vánoce a dobrosrdečný čtyřicátník Milan se za rodinou vrací z Německa, kde pracuje. Těší se na každoroční rituály a vzácný čas strávený v kruhu nejbližších. (1. prosince)

Cesta – portrét Věry Chytilové

Dokument o životě legendy Nové vlny, sedmdesátičtyřleté režisérce Věře Chytilové. Ačkoliv je respektována jako někdo, kdo tvořil historii českého filmu, nezdá se, že jí to stačí ke štěstí. (1. prosince)

Coco

Navzdory prazvláštnímu rodinnému zákazu muziky se Miguel touží stát uznávaným hudebníkem jako je jeho idol, Ernesto de la Cruz. V touze dokázat svůj talent se Miguel souhrou neuvěřitelných okolností ocitne v překrásné a barevné Říši mrtvých. (1. prosince)

Čtyři svatby a jeden pohřeb – 1. řada

Čtyři američtí přátelé – Maya, Craig, Ainsley a Duffy – se sejdou na báječné londýnské svatbě. Ale poté, co jim šokující zpráva u oltáře obrátí život naruby, musí překonat bouřlivý rok plný lásky a utrpení. (1. prosince)

King Skate

Přilepit se k betonu. Vysvištět prostorem. Mít to všechno v pohybu. Skateboard! V šedi ČSSR 70. a 80. let něco úplně jiného, úplně nového. Láska na první pohled. Nekonečnej mejdan. Adrenalin. (1. prosince)

Královna Marie Rumunská

Film Královna Marie Rumunská sleduje účast královny na Pařížské mírové konferenci, která se konala v roce 1919 po skončení první světové války. (1. prosince)

Normální lidi – 1. řada

eriál Normální lidi, inspirovaný románem spisovatelky Sally Rooneyové, sleduje láskyplný, ale komplikovaný vztah mezi Marianne a Connellem, od posledních dní střední školy v městečku na západě Irska až po léta strávená na Trinity College. (1. prosince)

Vánoce na plný úvazek

Jennifer Clarková je drsná investigativní novinářka, která dostane svůj životní úkol – objevit pravý smysl Vánoc. Nechá se zaměstnat na plný úvazek v obchodě, kde v přestrojení za prodavačku pracuje od Černého pátku až do Štědrého večera. (1. prosince)

Vánoce na zemi

Když město Cleveland zasáhne sněhová bouře a veškeré lety jsou zrušeny, všechny hotely v okolí se rychle zaplní uvízlými cestujícími. Pilotka Nina neochotně souhlasí, že nechá svého arogantního, ale okouzlujícího kolegu přespat v nedalekém domě rodičů. (1. prosince)

Bůh plodnosti

Dokument Bůh plodnosti od režisérky Hannah Olsonové a na Oscara nominovaných výkonných producentek Heidi Ewingové a Rachel Gradyové nabízí šokující pohled na temný odkaz specialisty na umělé oplodnění. (3. prosince)

Jak ztratit kluka v 10 dnech

Redaktorka Andie Andersonová má na starosti rubriku praktických rad pro ženy. Jednoho dne ji napadne napsat návod, jak spolehlivě zapudit muže v průběhu deseti dnů. (3. prosince)

Lara

Laře je právě šedesát. Mimořádný den má slavnostně završit zásadní klavírní koncert jejího syna. Viktor, jehož kariéru autoritativní žena vždy intenzivně prožívala, je však už celé týdny nedostupný a matčiny opakované pokusy navázat komunikaci selhávají. (5. prosince)

Zlatíčko

Alfie (Jude Law) je pohledný a koketní řidič limuzíny, který se přestěhoval z Londýna na Manhattan, aby splnil své poslání donchuána a svedl co nejvíce krásných žen. (7. prosince)

Had z Alabamy

Režisér Theo Love a producent Bryan Storkel natočili dokumentární film Had z Alabamy, který zkoumá příběh ze 4. října roku 1991, kdy došlo v poklidném městečku Scottsboro v Alabamě k násilnému činu. (10. prosince)

Nechte je všechny mluvit

Snímek Nechte je všechny mluvit od režiséra Stevena Soderbergha vypráví příběh slavné spisovatelky (Meryl Streepová), která se vydá na cestu se svými dlouholetými přítelkyněmi, aby se pobavila a vyléčila staré rány. (10. prosince)

Pevné pouto

Film z dílny oscarového režiséra Petera Jacksona, inspirovaný oblíbeným a celosvětově úspěšným románem spisovatelky Alice Seboldové, vypráví o Susie Salmonové, které bylo pouhých 14 let, když byla v prosinci roku 1973 cestou domů ze školy zavražděna. (10. prosince)

Šerifská hvězda – 3. řada

Třetí řada seriálu sleduje Jacka, Angelu a Annu, kteří se vracejí do Liverpoolu, kde jejich příběh před dvaceti lety začal. Zde jsou nuceni čelit nejzákeřnějším nepřátelům v bitvě s minulostí a vybojovat si svobodný život v současnosti. (11. prosince)

Monstrum

Mladík Rob, který byl povýšen, má odjet za prací do Japonska a jeho dívka Beth mu společně s přáteli připravila rozlučkový večírek. Jenže dobře rozjetý mejdan najednou přeruší ohlušující výbuch a apokalyptické zjevení obrovského monstra. (11. prosince)

Charm City Kings

V tomto napínavém dramatu o dospívání se čtrnáctiletý Mouse zoufale touží připojit k Půlnočnímu gangu, nechvalně proslulé skupině motorkářů, kteří ovládají ulice Baltimoru. Jeho starší bratr Stro byl před svou tragickou smrtí jejich nejlepším jezdcem. (12. prosince)

Ivan je jen jeden

Adaptace cenami ověnčené knihy o velmi zvláštní gorile, film „Ivan je jen jeden“ z produkce studia Disney je nezapomenutelným příběhem o kráse přátelství, síle vizualizace a důležitosti místa, které nazýváme domovem. (13. prosince)

Valkýra

Napínavý film Valkýra vypráví skutečný příběh plukovníka Clause von Stauffenberga (Tom Cruise), loajálního vojáka, oddaně sloužícího své zemi. Poté co je zraněn a odvelen z fronty dojde k vylodění spojeneckých jednotek v Normandii a Stauffenberg se stává členem protinacistického spiknutí. (13. prosince)