Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude cestovat časem s Ryanem Reynoldsem?


ikona
Spooner
adam projectmark ruffalonetflixryan reynoldsshawn levyzoe saldana
Novinka hollywoodské hvězdy nabírá známé tváře. 

Můžeme nadávat na to, že Ryan Reynolds si jede ve filmech v posledních letech pořád to samé a spoléhá jen na svou deadpoolovskou ukecanou polohu, jenže co naplat, když to z diváckého hlediska vychází. A funguje mu to kromě kin také na Netflixu, na kterém se Reynoldse jen tak nezbavíme. Minulý rok jsme ho zde mohli vidět v šílené bayovině 6 underground: Tajné operace, nedávno zde dotočil Red Notice s Dwaynem Johnsonem či Gal Gadot a chystá zde další novinky. Jednou z nich je sci-fi The Adam Project, v němž se po Free Guy znovu sejde s režisérem Shawnem Levy. Hvězda Deadpoola se zde vydá do minulosti, kde se setká nejen se svým 13letým já, ale také s otcem a společně budou muset zachránit budoucnost. I když pak jméno Levyho u projektu může mnohé odradit, zbytek obsazení by to mohl možná napravit.

Film o cestování časem zlákaa totiž hodně zajímavé tváře. V roli otce hlavního hrdiny se objeví Mark Ruffalo a dále se můžeme těšit na Zoe Saldanu, Jennifer Garner a v roli záporačky se objeví povědomá tvář z vedlejších rolí, Catherine Keener (Love Song, druhý Sicario). A to už je solidní sebranka, která by mohla ke snímku nalákat i diváky, kteří režisérovi dvakrát nevěří. Scénáře se pak ujal Jonathan Trooper, tvůrce brutálních (a zatraceně povedených) seriálu Banshee a Warrior. Takže by z toho snad nemusela být jen průměrná rutinní blbina, jak jsme od Levyho zvyklí. Na druhou stranu, nějakou hereckou změnu zde od hlavní hvězdy asi neočekávejte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace