Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIDEO: „Zavolám fotrovi na ministerstvo!“ hrozil muž bez roušky strážníkům. Byl celostátně hledaný

Autor: luv - 
30. listopadu 2020
16:25

Muž stál na tramvajové zastávce, četl si noviny a byl bez roušky. Strážníci muže vyzvali, aby si zakryl dýchací cesty. To muž odmítl, začal strážníky urážet a vyhrožovat svým vlivným otcem. Přitom si pod sebou řezal větev. Strážníci totiž zjistili, že gauner je celostátně hledaný a je na něj vydán zatykač.

Muže bez roušky si hlídka strážníků všimla ve čtvrtek dopoledne na tramvajové zastávce na Praze 7. „Na výzvu k nápravě nereagoval, doklad totožnosti odmítal předložit a slovně strážníky urážel," uvedla mluvčí městské policie Irena Seifertová. 

Video  Muž neměl roušku a odmítal si ji nasadit. Strážníkům vyhrožoval svým vlivným otcem. Zjistilo se, že výtržník je celostátně hledaný  - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

Vlivný otec

Muž kromě nadávek začal vyhrožovat tím, že má tátu na ministerstvu. „Co mě natáčíš, ty vole," rozčiloval se muž na strážníka. „Chovej se, ty vole. Měšťáku. Nebo zavolám fotrovi... vole, na ministerstvo a budeš vidět, jak půjdeš z kalhot," pokračoval výhružně. 

Strážníci u třiatřicetiletého výtržníka provedli lustraci a zjistili, že je celostátně hledaný a je na něj vydán příkaz k zatčení. „Za chybějící roušku a porušení mimořádného opatření byla muži udělena pokuta ve výši 1000 korun, jeho další přestupkové jednání bude oznámeno správnímu orgánu," řekla Seifertová. 

 

XLADI ( 30. listopadu 2020 20:18 )

Tihle mají nekonečné sebevědomí, akorát nedokážou ukrást ani rohlík aniž by je přitom někdo nechytnul

salto ( 30. listopadu 2020 19:48 )

Prosím česky.
Fotr je skutečně na ministerstvu - betonuje tam

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa