Krutě upřímné pokání Gottové: A to se diví, že ji Ivana nemusí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krutě upřímné pokání Gottové: A to se diví, že ji Ivana nemusí?!

Dominika Gottová, Ivana Gottová
Dominika Gottová, Ivana Gottová (Blesk/ Facebook Karel Gott)

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se nezřídka prezentuje jako oběť. Po návratu z Finska, kde se neúspěšně pokusila o sebevraždu, ale překvapila rozhovorem pro Expres.cz, kde si před národem takzvaně posypala hlavu popelem. A uvedla, jak to mezi ní, Ivanou a tátou bylo a je doopravdy.

Jak sama přiznává, spouštěčem nesvárů mezi ní a macechou byla především její nezvládnutá závislost na alkoholu a lécích, neschopnost postavit se svým trablům čelem. Gottová zmínila, že jí v počátcích hledala kvalitní léčbu i sama Ivana. Jenže ani jednou do žádné z institucí, které jí vyhledala, Dominika nenastoupila. Právě od té chvíle to nejspíš začalo trochu haprovat. „Měla jsem období problémů a jí vadilo, že si na něco stěžuju. Říkala, že když ona má nějaký problém, že si to nechává pro sebe a nezatěžuje ostatní, že svými problémy dělám starosti tátovi a tomu to nedělá dobře. Tehdy se náš vztah začal hroutit,“ uznala sebekriticky.

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu

Video se připravuje ...

Přitom sama zpětně připouští, že to svému otci příliš neulehčovala. „Náš vztah byl výborný až na to období, kdy jsem měla velké problémy. Říkal mi, že mu přihoršuju na jeho zdravotním stavu a že po telefonátech se mnou je mu hodně zle,“ popisuje Gottová.

Jenže manželka svého milovaného muže bránila a chránila. Navíc věděla, jak moc si zakládá na dobrém jménu: „Ivana mě považuje za černou ovci celé rodiny, vadilo jí, že jsem dělala tátovi ostudu, na karu to ale vypadalo nadějně. Říkala, že je neuvěřitelné, jak jsem se dala dohromady, že mě musí pochválit. A že je škoda, že to táta nevidí,“ zavzpomínala.

Přesto ale od smuteční hostiny v kontaktu už nejsou. „Jsem tu už rok a od mé poslední opakované výzvy vidět se jsem od ní už neobdržela ani jednu textovou zprávu, ani telefonát,“ uzavřela toto téma nejstarší Mistrova dcera.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Válka Gottové s Rezkovou! A skromný Ronaldo

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
bedna
1. 12. 2020 • 22:59

domino22- Vykulené oči má z toho, jak si nechala od nějakého samouka vytáhnout obočí až na čelo a zůstaly jí vyvalené oči. A rozšířené panenky z fetu jí tu vykulenost ještě zdůrazňují.

rydlo
1. 12. 2020 • 21:37

Dominika už neví, co by plencala, z Finska oznámila kamarádům, že se chtěla zabít skokem z balkonu pátého patra a že ji zachránil Timo, 14 dní toho byl plný bulvár a teď to popírá, že to není pravda. Dává rozhovory, že od pohřbu není s Ivanou v kontaktu a že Ivana na její opakované SMS, kdy se s ní chce Dominika vidět, vůbec neodpovídá a tak chudinka vůbec neví, proč si nejsou schopny s Ivanou „kápnout na stejnou notu”? A že by se o smíření měla snažit druhá strana! I když ne každý čte cancy Dominiky v jejích knihách, kde na Ivanu kydá jen špínu, stačí, že na Ivanu i na Lucii kydá i v bulváru a pak neví, proč o ni rodina Gotta nestojí? Dominika pořád mluví o narovnání vztahů s rodinou, ale dělá všechno proto, aby ji rodina vymazala ze svého života! Už i ten její vošoust, který se teď o ni stará, vykládá, že Ivana by si měla sednout s Dominikou k jednomu stolu a vyříkat si to. Ale snad má Ivana zdravý rozum a vyprdne se na ni!

domino22
1. 12. 2020 • 12:42

I když paní Ivanu nemusím, vůbec se jí nedivím, že si od Dominiky drží odstup... Dominika je nespolehlivá a naprosto neschopná osoba, která by jen brala a utrácela. Nejlepší by bylo, kdyby zase zmizela za tím svým Timurem a neopruzovala tady. Nikdo tady není zvědavý na její vyšpulenou kačeří hubu. A ty vykulené oči ? asi by si měla zajít k doktorovi - to bude štítná žláza

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.