V Brně točil vánoční komedii Přání Ježíškovi, když se mu udělalo zle. Na place ale ještě nebyl. „Naštěstí se to podchytilo v zárodku. Později by už hrozilo, že to střevo praskne,“ komentoval Bartoška, kterého ve Fakultní nemocnici Brno operovali 15. listopadu, pár dnů poté herec ležel i na JIP a domů ho propustili po deseti dnech hospitalizace minulý týden v pátek.

Video
Video se připravuje ...

První Bartoškův rozhovor ve Varech: Neuvěříte, kam poslal po večeři Mooreovou! Petr Macek, Aleš Brunclík

Zpět v Praze

„Pro pana Bartošku si přijel jeho syn Janek. Během dvanácti dnů si odpočinul, pilně rehabilitoval a nemocnici opouštěl v dobré náladě i dobrém zdravotním stavu,“ svěřil Aha! zdroj z brněnské nemocnice. „Ano, od pátku jsem už v Praze. Rehabilituju a odpočívám,“ řekl herec, který si prý žádný pooperační režim nestanovil. „Tak v téhle době nemá nikdo žádnou práci, takže člověk může odpočívat, aniž by byl něčím limitován,“ podotkl Bartoška, kterého fotoreportér Aha! zastihl v centru Prahy.

Sekl s kouřením

V nemocnici si vášnivý kuřák, který holdoval cigaretám už od čtrnácti let a nepřestal ani tehdy, když onemocněl zákeřnou rakovinou mízních uzlin, ani jednou nezapálil. „Přestal jsem v lednu a jsem rád, že jsem přestal,“ svěřil se herec s tím, že to nebylo žádné novoroční předsevzetí a ani ho k tomu nikdo nenutil. „Řekl jsem si, že přestanu, tak jsem přestal. Nakouřil jsem se v životě dost. Teď si ten nikotin vynahrazuji takovými těmi elektronickými cigaretami,“ dodal Bartoška.

VIDEO: Jiří Bartoška: Důchodci a psi nemají v horku vycházet, já přesto pracuju!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška: Důchodci a psi nemají v horku vycházet, já přesto pracuju! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií