Válka prezidenta Zemana a tajných služeb: “Nemáte žádný důkaz o ruských špionech,” tlačí na BIS. Kdo ovládne jaderné elektrárny Temelín a Dukovany? Zkorumpovaná média ječí v panice. BIS jako filiálka americké CIA.

Jako když hodíte piroh do mraveniště! Česká zkorumpovaní média ostře útočí na prezidenta Zemana, že si dovolil chtít důkazy, podporující skandální tvrzení české tajné služby BIS. Ta opakovaně tvrdí, že na každém roku číhá ruský, nebo čínský agent.




Mediální válka: Dostavba jaderných elektráren je absolutní priorita.

Pro svá tvrzení o nebezpečné síti Putinových agentů nemá BIS žádné důkazy. Schovává se za “tajné operace” a “utajené zdroje” – ostatně stejně jakou novináři z dezinformačního Bakalova týdeníku Respekt, kteří si před pár měsíci prokazatelně vymysleli kauzu ruského agenta s ricinem.


BIS jako filiálka CIA?

Česká BIS skutečně silně působí jako filiálka americké CIA, jako jakési detašované pracoviště, které plní úkoly z centrály v Langley nedaleko Washingtonu. Ředitel BIS Roman Koudelka zde nedávno (přímo v Langely) obdržel vyznamenání “za spolupráci”.


Šéf české tajné služby BIS Koudelka ukazuje vyznamenání, které dostal od zahraniční tajné služby (CIA).

Medaili dostal šéf BIS loni, tedy po třech letech práce pro CIA v České republice

Sídlo CIA, Lanley ve Virginii (kousek od Washingtonu)

Vyznamenání “Tenetova cena” se jmenuje po Georgi Tenetovi, bývalém řediteli CIA, který je spojován s metodou mučení Waterboarding (topení na suchu). S mučením zajatců je ostatně spojována i současná ředitelka CIA Gina Haspelová.


Na mušení vězňů v podání CIA se prý podílela nynější šéfka CIA Haspelová.

Waterboarning – mušení, které vynalezly americké tajné služby

“Opravdu to může vypadat tak, že BIS pracuje pro CIA a ještě k tomu zadarmo,” uvedl pro deník Arfa.cz bývalý policejní prezident Stanislav Novotný, nyní předseda Asociace nezávislých médií.


loading…

Unikl do Rozhlasu dopis přímo z BIS?

BIS a ředitel Koudelka se vydali do boje s prezidentem Zeman pomocí médií – a to stojí za pozornost – skrze portál Českého rozhlasu (iRozhlas), který je veřejnoprávní institucí.


Článek na iRozhlas. Zdroj je podle všeho BIS. Celý článek ZDE

Český rozhlas v článku zde podrobně cituje požadavky prezidenta, s nimiž se obrátil na BIS. K tomu uvádí, že je má ze “tří důvěryhodných a vysoce postavených zdrojů”.



Dopis prezidenta Miloše Zemana tajné službě BIS ohledně otázek na “ruské agenty” je přísně tajný. Jeho únik je průšvih jako hrom a je třeba ho vyšetřit.


“Všimněme si formulace “tří důvěryhodných a vysoce postavených zdrojů” a také toho, že zde chybí slůvko “nezávislých”. Zdroj úniku je jen jeden, a to BIS,” řekl deníku Arfa.cz zdroj obeznámený se zákulisím tajných služeb.


loading…

Český rozhlas patří stejně jako Česká televize a Respekt do sféry vlivu miliardáře Romana Bakaly, tedy ideologicky to silně proamerické a liberální sféry.


Jejich úkolem je odstranit z cesty vše, co brání USA v ovládnutí tohoto trhu, přičemž jde především o vakcíny, síť 5g, zbraně a v tomto případě o dostavbu jaderných elektráren Dukovany a Temelín.


Válka o jádro

O výběrové řízení na dostavu jaderných elektrárem se rozhoduje právě v těchto dnech – tendr měl být vypsán do konce roku (o tématu by měl 9. prosince jednat vládní Stálý výbor pro výstavbu nových jaderných zdrojů).


Dostavba jaderných elektráren je absolutní prioritou co do budoucího politického směřování České republiky. O dostavbu mají zájem firmy z USA, Číny, Ruska a dalších zemí.



Proto sílí tlak na odstranění Ruska a Číny z tendru. Usilují o ni především liberální strany jako levicová Pirátská strana, ODS a další strany, které jsou již spíše okrajové.


Vše směřuje k tomu, že bude tendr odložen. „Jsem názoru, že o takto důležitém tendru by neměla vláda rozhodovat 10 měsíců před sněmovními volbami,” uvedl premiér Andrej Babiš před pár dny. “Probíhají konzultace s Evropskou komisí, která musí vše notifikovat, což bude trvat 1,5 roku.“



BIS jako politruk?

Ano, pod balastem událostí a za kdákání zkorumpovaných médií jako by se ztrácel fakt, že dostavba jaderných elektráren podléhá notifikaci Evropské komise. Tato nezdravá vazba může zmizet jen rozpadem Evropské unie, nebo vystoupení ČR z ní.


Z výročních zpráv BIS od roku 2016, kdy se dostal Koudelka do funkce, stal ideologický nástroj. Žádná fakta, jen dojmy, a jakási mlha, v níž se pohybují temné stíny, hovořící rusky a čínsky. Zkrátka: Americká propaganda jen to hvízdne.


Ne náhodou prezident Miloš Zeman několik odmítl Koudelku povýšit do funkce generála (naposledy před pád dny) a naznačuje, že je český šéf tajné služby v podstatě americkým agentem.


Pan Koudelka bude usilovat o znovuzvolení do funkce ředitele BIS příští rok. Prezidentovi Zemanovi končí mandát v březnu 2023.


Zdroj: iRozhlas





V této době cenzury sociálních sítí je nutno zůstat v přímém kontaktu




close
Arfa.cz: Aby ti už neunikl žádný příběh