T-Mobile naděluje. Pro zákazníky má telefony za korunu, data, kredit a TV kanály zdarma

T-Mobile přichází s druhou částí vánoční nabídky (odkaz na tu první najdete pod tímto odstavcem). V prosinci bude operátor nadělovat k chytrým telefonům Samsung druhý za korunu, předplacenkáři se mohou těšit na 25 % kreditu navíc za dobití přes kanály T-Mobile a v mobilní aplikaci najdou všichni zákazníci každý týden až do konce roku nový dárek.

Kdo by při nákupu telefonu nechtěl druhý za korunu, případně chytré hodinky nebo sluchátka? Stačí uzavřít smlouvu nebo prodloužit tu stávající a vybrat si z následujících dvojic:

Navíc, ke koupi jakéhokoliv nového telefonu s tarifem dostane každý ještě 24 GB na dva roky zdarma. Při sjednání smlouvy on-line si zákazník může první měsíc užívat zcela neomezená data zdarma.

Předplacené karty: Kredit navíc a 10 GB zdarma

V prosinci T-Mobile vylepšuje nadílku pro předplacené karty. Jejich uživatelé již od začátku listopadu dostávají za každé dobití 10 GB zdarma, tato akce platí až do konce prosince, a to i opakovaně.

Od 1. prosince přidá T-Mobile ještě 25 % kreditu. Stačí si jen dobít v mobilní aplikaci částkou alespoň 250 korun, nebo minimálně 300 Kč na webu
T-Mobile nebo v prodejnách operátora.

Appka skrývá dárky na každý adventní týden

Vánoce v mobilní aplikaci Můj T-Mobile začaly už v listopadu, právě tam na zákazníky čekají data navíc k jejich tarifu, 24 GB k novému telefonu nebo 10 GB za dobití kreditu. Teď operátor přidává další dárky, co adventní týden, to jeden nový. První si tedy můžete „rozbalit“ už dnes (vyzváněcí tóny zdarma) a velké finále má přijít v posledním prosincovém týdnu.

T-Mobile vám dá sluchátka Samsung Galaxy Buds, my vám je představíme:

Prémiové televizní kanály

Uživatelé televizních služeb od T-Mobilu dostanou prémiové kanály zdarma i v nižších TV tarifech. Například dokumentární BBC Earth HD, který v Česku exkluzivně nabízí jen T-Mobile, bude k dispozici již od nejnižšího tarifu XS. To samé platí pro to nejlepší z britské Premier League, španělské La Liga, německé Bundesligy či italské Serie A na Premier Sport HD, DIGI Sport 1 HD a DIGI Sport 2 HD.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Seznam bonusových kanálů a zmínka o zlevněné televizi pro zákazníky T-Mobile TV. Akce platí od 1. prosince do 17.  ledna 2021.

I nadále jsou zákazníkům k dispozici data navíc zdarma k jejich tarifu. Stačí si je vyzvednout každý měsíc v mobilní aplikaci Můj T-Mobile. Pod stromeček si mohou pořídit k televizním službám T-Mobile také nový 4K televizor Philips za zvýhodněnou cenu či nejrychlejší pevný internet za pevnou 299 Kč měsíčně na prvního půl roku.

Diskuze (19) Další článek: WhatsApp zavádí Mizející zprávy: Jak fungují a jak je aktivovat

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Galaxy Buds, DIGI Sport, Česká republika, Premier League, T Mobil, Premier, Kanál, BBC, Operátor, Pro +, Earth, Tarif, Samsung Galaxy Buds, T-Mobile TV