Hlavní obsah
Článek

Propagační video na roušky, v němž si zahrála, viděla od jara miliarda lidí na celém světě. Herečka Aneta Kernová pracovala převážně v zahraničí, hlavně ve Spojených státech, nyní dostala svoji první hlavní roli v českém filmu. "Jsem nadšená," řekla Super.cz.

"Mám samozřejmě velkou radost, i vzhledem k tomu, že moje role v sobě nese velký příběh. Jsem fakt vděčná," řekla nám při natáčení snímku Když prší slzy, který se věnuje problematice domácího násilí. "Bohužel mám něco podobného za sebou, stejně tak hodně lidí v mém okolí," připustila.

"Cítím, že tenhle film má velký smysl. Pokud jde o mě, byly to i věci, které jsem zažívala jako malá a zatím si to v sobě zpracovávám. Myslím, že i proto si mě ten film našel a stojím tady za všechny ženy, které si domácím násilím prošly," míní mladá herečka.

Byl to vlastně osud, že se pro ni uzavřely možnosti v zahraničí, protože jinak by tuhle nabídku nedostala. "Je to tedy zvláštní natáčet v nouzovém stavu, musel se hodně osekat tým, ale mám velkou radost, že vůbec můžeme točit," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám