Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Vraždící Harrelson a zamilovaná hvězda Tenetu


ikona
Mr. Hlad
cyranojohn david washingtonkevin hartna obzorupeter dinklagerobert patrickthe man from torontowoody harrelsonzendaya
Co spolu mají John David Washington a Zendaya? Je lepší zabiják Woody Harrelson, nebo Kevin Hart? A která klasika míří do kin?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu The Other Me hlavní hrdina zjistí, že kvůli podivné nemoci, která zasáhla jeho oči, teď vidí skutečné cíle všech lidí, které potká. V thrilleru The Severn Sorrows of Mary se dvojice hrdinů stane rukojmími. Co se stane, když jeden z nich uteče? 

V akční komedii The Man from Toronto si kvůli chybě při ubytovávání spletou  losera Kevina Harta s nájemným zabijákem Woodym Harrelsonem. V dramatu Father Christmas is Back zkusí jedna rodina po letech vyřešit staré bolístky. 

V komorním dramatu Malcolm & Marie bude mladý režisér John David Washington čekat na první kritiky ke svému filmu a řešit vztah s přítelkyní Zendayou. V hororu What Josiah Saw se Robert Patrick a jeho nejbližší octnou na prokleté farmě. 

Peter Dinklage bude jako Cyrano pomáhat svému kamarádovi sbalit ženu, kterou on sám miluje, ale nevěří, že ona by mohla milovat jeho. V dramatu Slovo se manželský pár zapřísahá, že bude vždy jednat čestně. Ale rok 1968 tenhle slib hodně otestuje.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace