Líbí se Vám naše práce? Chcete nás podpořit? Chcete s námi soutěžit o hry? Podpořte nás na Hero Hero a získejte exkluzivní obsah!

Deskové hry: Co koupit na Vánoce 2020 – party hry

Je čas na vánoční party!

Team 3 (Albi)

Team3 se povedl. Pokud máte rádi party hry, ve kterých musíte jako tým něco dokázat, pak tohle bude pro vás lahůdka. Hra je o komunikaci, ale také šikovnosti a rychlém uvažování. Chytré propojení tří rolí dělá z týmu jeden dýchající organismus, který musí spolupracovat přesně a bezchybně. Team3 je party lahůdkou, pokud máte správný počet hráčů.

Recenze: https://www.deskovehry.com/recenze-team3-stavejte-jako-smyslu-zbaveni/

 

Modrá kráva (Albi)

Modrá kráva je pro všechny, kdo se chtějí zasmát. Samozřejmě je to jednoduchá party hra, ve které se barvy a zvířata mění před očima na základě několika drobných šipek a pravidel. Podle těchto rovnic se ale musí řídit hráči a jejich výroky. Dobrou zprávou je, že nejde o postřeh. Hráč má svůj tah jen pro sebe, ačkoliv by měl odpovědět bez dlouhého přemýšlení. A z toho plynou vtipné momenty, a protože má celá partie rozumnou délku, je Modrá kráva adeptem na jednu z nejlepších pohodových party her roku.

 

Letter Jam (MindOK)

Letter Jam je povinností pro každého, kdo má rád písmenka a hádání. Křížovky jsou téhle novince asi nejblíž, když se hráči snaží z písmenek sestavit slova. Při tom mohou dávat nápovědy ostatním. Každý zná všechna ostatní písmena, jen ne to svoje. Ale právě o to mu jde. Chytrý koncept znamená, že se budou hráči skvěle bavit. A pokud je zábava jasná, pak by mělo být jasné i hodnocení. Letter Jam je podle nás pecka mezi písmennými party hrami, když nechcete soupeřit.

Recenze: https://www.deskovehry.com/recenze-letter-jam-rozmackana-pismenky/

 

Prozkoumávejte dál
Deskovky na Vánoce? Část 7: Rodinné hry