Srbský film: Výjimečně zvrácený a šokující snímek se dočká prodloužené verze

Srbský film: Výjimečně zvrácený a šokující snímek se dočká prodloužené verze | Fandíme filmu
Unearthed Films
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jeden z nejdiskutovanějších filmů nejen roku 2010 se dočká ještě vyšperkovanějších verzí.  

Skandální zvrácenost Srbský film (Srpski film / A Serbian Film) z roku 2010 vskutku patří do ranku filmů pro otrlé diváky. Nekonvenční kousek režiséra Srdjana Spasojeviče logicky neoslovil každého a silně polarizoval diváckou obec. Vyprávění o sestupu vysloužilého srbského pornoherce do nejtemnějších útrob průmyslu i sebe sama na sebe vrší zvrhlé sekvence sexuálního násilí, přičemž působí velice sugestivním, nepříjemným a znepokojujícím dojmem. Zhruba polovina filmu vás pomaličku vtahuje do děje a divák si říká, že to zas takové peklíčko není, leč posléze nahradí pozvolné znepokojování těžko stravitelná série ohavných úchylností, která se leckomu vryje hluboko do mozku (sexuální násilí, ponižování, zneužívání dětí, tematika incestu).

Kontroverzní snímek to neměl z hlediska uvedení do distribuce zrovna snadné, neboť se (zcela pochopitelně) různě po světě řešilo, zda materiál nejde až za hranu (diskutoval se rating, někde byl film alespoň dočasně zakázán či distribuce odložena). Nyní se dle informací serveru BloodyDisgusting chystá distribuční společnost Unearthed Films vydat Blu-ray obsahující kompletně necenzurovanou verzi a celou řadu bonusů (rozhovory s tvůrci, dokument o natáčení, fotogalerii, okomentované scény). Fyzické nosiče by měly být dostupné 19. ledna 2021 a o pár měsíců později spatří světlo světa ještě prodloužená verze filmu. Osobně bych stopáž obzvláště v poslední třetině filmu rozhodně nenatahoval, ale třeba si "extended cut" své fanoušky najde.

Zdroj: BloodyDisgusting

Foto: Unearthed Films

Srbský film

13.05.2011 | Srbsko
Krimi, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 7

Srbský film: Výjimečně zvrácený a šokující snímek se dočká prodloužené verze | Fandíme filmu Srbský film: Výjimečně zvrácený a šokující snímek se dočká prodloužené verze | Fandíme filmu Srbský film: Výjimečně zvrácený a šokující snímek se dočká prodloužené verze | Fandíme filmu Srbský film: Výjimečně zvrácený a šokující snímek se dočká prodloužené verze | Fandíme filmu Srbský film: Výjimečně zvrácený a šokující snímek se dočká prodloužené verze | Fandíme filmu Srbský film: Výjimečně zvrácený a šokující snímek se dočká prodloužené verze | Fandíme filmu Srbský film: Výjimečně zvrácený a šokující snímek se dočká prodloužené verze | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest